HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Λευκάδας

Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Λευκάδας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον ιατρό χειρουργό-Διευθυντή ΕΣΥ κ. Θωμά Μεσσήνη, στους ιατρούς χειρουργούς της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Λευκάδας κ.κ. Αθανάσιο Ζαβερδινό και Μάκη Ανυφαντή, στον Διευθυντή ιατρό αναισθησιολόγο κ. Μιχάλη Αρετή, καθώς και σε ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας για τις άριστες υπηρεσίας υγείας που μου παρείχαν κατά την πρόσφατη εκτέλεση διπλής χειρουργικής μου επέμβασης (για κήλη και για σκωληκοειδίτιδα), αλλά και για τον ανέλπιστα σύντομο χρόνο αποθεραπείας (των μόλις 22 ωρών) που χρειάστηκαν μετά την εγχείρηση για να εξέλθω και να επιστρέψω στο σπίτι μου υγιής!

Όλοι τους, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, κοσμούν το Νοσοκομείο μας με την επιστημονική και επαγγελματική τους επάρκεια, αλλά και με τον σπουδαίο ανθρωπισμό τους στην επαφή τους γενικότερα με το ασθενή. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά και καλή δύναμη στο λειτούργημα που επιτελούν.

Γρηγόριος Φ. Γαζής
Νυδρί

Προηγουμενο αρθρο
Το (αριστερό) όνειδος των παράνομων απελάσεων
Επομενο αρθρο
Παρανομίες και παρατυπίες στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.