HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΖημιές από τη φουρτούνα στον Άγιο Νικήτα

Ζημιές από τη φουρτούνα στον Άγιο Νικήτα

Φίλοι, κάτοικοι του Αγίου Νικήτα επικοινώνησαν μαζί μας για να μας επισημάνουν κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την θαλασσοταραχή στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα λόγω των ισχυρών ανέμων.

Τα παραθέτουμε παρακάτω, με την παράκληση να τα εξετάσουν οι αρμόδιοι, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, σε συνεργασία με τους κατοίκους που γνωρίζουν πως ακριβώς ήταν οι περιοχές πριν την θαλασσοταραχή.

Ζημιές έγιναν στο μονοπάτι πριν από το χωριό που οδηγεί στη θάλασσα. Εκτός από το μονοπάτι φαίνεται να καταστράφηκε και το φρεάτιο του βιολογικού καθαρισμού.

Το σημαντικότερο, όπως μας επισήμαναν, είναι η ζημιά, που δεν ορατή από τον επαρχιακό δρόμο αλλά βρίσκεται σε σημείο που στηρίζεται ο δρόμος. Εκεί είχαν ρίξει πέτρες για να εμποδίσουν την υποχώρηση του δρόμου. Οι πέτρες όμως «ξεχώρισαν» από το χρώμα τους. Καλό είναι να υπάρξει εξέταση της περιοχής από τεχνικό, για να προληφθεί μεγαλύτερη ζημιά. Ή στην περίπτωση που δεν είναι κάτι σοβαρό, να καθησυχάσουν οι άνθρωποι.

Προηγουμενο αρθρο
Την ανακαίνιση και επέκταση του κτιρίου του Γηροκομείου, ζητά ο Θανάσης Καββαδάς
Επομενο αρθρο
Κέρδισε το ενδιαφέρον των Ολλανδών η ΠΙΝ στην έκθεση «Vakantiebeurs 2018»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.