HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗμερίδα από την Equal Society «Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη»

Ημερίδα από την Equal Society «Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη»

Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Equal Society με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Λευκάδας.

Η ημερίδα αναμένεται να ανοίξει το φάκελο της πλέον διαδεδομένης ψυχικής νόσου, της κατάθλιψης και να αγγίξει μια πληθώρα πτυχών της.

Ομιλητές της εκδήλωσης, η κα Ελένη Γουρζή, ψυχολόγος η οποία θα αναπτύξει τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου. Η κα. Χαραλαμπία Χατζοπούλου, ψυχολόγος αναμένεται να αγγίξει το ευαίσθητο θέμα πώς να βοηθήσουμε έναν δικό μας άνθρωπο με κατάθλιψη ενώ η κα. Ίριδα Σουλαϊδοπούλου, διατροφολόγος θα μας μιλήσει μια άγνωστη πτυχή του φαινομένου, «Διατροφή και κατάθλιψη».

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι μας για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον άνθρωπο που νοσεί/ ή πώς μπορούμε να καταλάβουμε εάν νοσεί κάποιο άτομο από το φιλικό/οικογενειακό μας περιβάλλον.

Η συμμετοχή του κοινού είναι δωρεάν. Για κρατήσεις θέσεων και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 26450 22578.

Info:
Ημερ/νία: 22 Νοεμβρίου
Ώρα: 18:00
Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας
Επικοινωνία: 26450 22578

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα 5ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού
Επομενο αρθρο
Ο Δήμος Μεγανησίου για την φωτιά που εκδηλώθηκε στο χώρο του πρώην ΧΥΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.