HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Ανοίγουμε Πανιά»

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Ανοίγουμε Πανιά»

Πραγματοποιήθηκε χτες στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Ανοίγουμε Πανιά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Μαργέλη.

Ο κ. Μαργέλης ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι στις δύσκολες οικονομικά εποχές που υπάρχουν ο συνδυασμός δημιουργήθηκε αισθανόμενος το χρέος του απέναντι στην κοινωνία, παίρνοντας μαζί του αυτά που μας ενώνουν και θέλοντας να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του τόπου.

φωτογραφία (4)

Η αυτοδιοίκηση «ζητιάνος» της κεντρικής εξουσίας «τελείωσε» ανέφερε ο κ. Μαργέλης. Τολμάμε να προτείνουμε δράσεις και λύσεις, ένα δήμο που θα δημιουργεί έσοδα, που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, που θα σχεδιάζει και θα αξιοποιεί τα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο κ. Μαργέλης αναφέρθηκε αναλυτικά τόσο στα προβλήματα του νησιού όσο και στο πρόγραμμα του συνδυασμού, υποσχόμενος να δώσει λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του νησιού. Υποσχέθηκε πως τα επόμενα χρόνια η Λευκάδα μετά από παρεμβάσεις του Δήμου, μπορεί να αλλάξει, να γίνει φιλικότερη προς τους πολίτες της, αλλά και ένας ακόμα περισσότερο ελκυστικός προορισμός προς τους ξένους.

998

999

Προηγουμενο αρθρο
Σύβρος είναι εν χωρίον*
Επομενο αρθρο
Απόψε συναυλία Φιλαρμονικής με συμμετοχή χορωδίας του «Ορφέα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.