HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Κτενά Αιμιλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Plovdiv (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας

Η Κτενά Αιμιλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Plovdiv (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας

Ο ΑΣ Tae kwon do Λευκάδας συμμετείχε στην πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα tae kwon do itf, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων, 21-23 Ιουνίου 2019., με τους αθλητές Κοντογεώργη Χαράλαμπο στους Άντρες και τις Κτενά Αιμιλία και Μητσάκη Έλενα στις Νεανίδες (14-16 ετων).

Τρίτη θέση πήραν ο Κοντογεώργης Χαράλαμπος στην κατηγορία μάχης -85kg και η Μητσάκη Έλενα στην κατηγορία Νεανίδων -55kg χάνοντας οριακά την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η Κτενά Αιμιλία πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Νεανίδων -60 kg και θα είναι για μια ακόμα φορά μέλος της Εθνικής αποστολής tae kwondo-itf στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Plovdiv (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας 24-30 Αυγούστου 2019.

Συγχαρητήρια και στους 3 αθλητές του συλλόγου για την αγωνιστική τους προσπάθεια και την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Προηγουμενο αρθρο
Ατομικό Ρεκόρ για την Ευδοξία Κουρέτση
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίων βουλευτών ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.