HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ μάχη που δίνουμε ξεπερνάει το ζήτημα της παραλίας Μύλος

Η μάχη που δίνουμε ξεπερνάει το ζήτημα της παραλίας Μύλος

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ

Η ανοικτή συνέλευση κατοίκων Αγίου Νικήτα δημιουργήθηκε τόσο από κατοίκους, όσο και από φίλους του χωριού με αφορμή την αλλοίωση της παραλίας Μύλος.

Η Κτηματική Υπηρεσία, η ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) και οι επιχειρηματίες Γρηγόρης και Αναστάσης Φίλιππας εκμεταλλεύτηκαν το φιλοκερδές νομοθετικό καθεστώς, έτσι ώστε να αψηφήσουν εντελώς την τοπική κοινότητα και να εγκαταστήσουν ομπρελο-ξαπλώστρες και ψυγεία σε μία από τις τελευταίες παρθένες παραλίες της Λευκάδας.

Μια παρέμβαση στις ξαπλώστρες και δύο παρεμβάσεις στην Κτηματική Υπηρεσία, συνάμα με την προκλητική ασυδοσία των επιχειρηματιών Φίλιππα, έχουν δρομολογήσει την ανάκληση της μίσθωσης της παραλίας από την εν λόγω υπηρεσία.

Η διευθύντρια της Κτηματικής Υπηρεσίας, Μαίρη Τζωρτζοπούλου, η οποία έως τώρα παρέμενε άφαντη και επιστρέφει τη Δευτέρα 06/08, καλείται να βγάλει πόρισμα για τις προκλητικές παρανομίες των αδερφών Φίλιππα, για τις οποίες πραγματοποιήθηκαν «αιφνιδιαστικές» αυτοψίες.

Εμείς, από τη θέση μας, θα αφήσουμε περιθώριο μέχρι την Τετάρτη 08/08, διάστημα υπεραρκετό για να εξεταστεί το μείζον αυτό ζήτημα, οπότε και θα ξαναπαρέμβουμε στην υπηρεσία απαιτώντας την άμεση ανάκληση της μίσθωσης της παραλίας. Καμία καθυστέρηση και καμία προκλητική απόφαση ενός απλού προστίμου δεν πρόκειται να μας ικανοποιήσει.

Κατανοούμε ότι η μάχη που δίνουμε ξεπερνάει το ζήτημα του Μύλου και θέτει στο προσκήνιο την ευρύτερη υφαρπαγή βασικών δημοσίων αγαθών. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε ότι η υπεράσπιση του Μύλου είναι ζήτημα όλων μας και σας καλούμε σε

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/8, 8 μμ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΑΓΟΡΑ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΛΟΣ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/8 ΣΤΙΣ 10 πμ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/8 ΣΤΙΣ 11 πμ

Ανοικτή συνέλευση κατοίκων Αγίου Νικήτα

Προηγουμενο αρθρο
Τα σκουπίδια της παραλίας Μύλος
Επομενο αρθρο
Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου: Αλληλεγγύη στο λαό της Αττικής που πλήγηκε από τις φωτιές

1 Σχόλιο

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.