HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ «Νέα Χορωδία Λευκάδας» για την πρόβα στην κεντρική πλατεία

Η «Νέα Χορωδία Λευκάδας» για την πρόβα στην κεντρική πλατεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ζωντάνια, νιάτα, χορός, μουσική, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία που επικράτησαν στην πρόβα των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου 2017, στην Κεντρική πλατεία της πόλης της Λευκάδας.

Οι μικροί χορευτές και οι μικρές χορεύτριες μας «ταξίδεψαν» σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μας χάρισαν, μέσα από το χαμόγελο και την παιδική αθωότητά τους, στιγμές ξεγνοιασιάς, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Ο παραδοσιακός χορός, εκτός από ψυχαγωγία και καλλιτεχνική δημιουργία, είναι και μέσο διαπαιδαγώγησης, αφού λειτουργεί ως ένας τρόπος μύησης των παιδιών στο σύστημα των συλλογικών παραστάσεων και των πολιτιστικών αξιών ενισχύοντας την ενότητα της ομάδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα παιδιά που στελεχώνουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Ομίλου μας, για τη διάθεση και αγάπη που δείχνουν στην εκμάθηση των παραδοσιακών χορών καθώς και τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται και συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δράσεις μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

– την υπεύθυνη διδασκαλίας χορών κ. Πένυ Τσερέ για το πολύτιμο έργο που προσφέρει, το πάθος που την διακρίνει και την πολλή καλή συνεργασία που έχουμε.
– τους νεαρούς ταλαντούχους μουσικούς που συμμετείχαν στην ορχήστρα και συγκεκριμένα, Κοσπεντάρη Αριστοτέλη (κλαρίνο), Κοσπεντάρη Παναγιώτη (κρουστά), Πολίτη Νεκτάριο (ακορντεόν), Δουβίτσα Μιχάλη (κλαρίνο), Πολίτη Γεώργιο (τρομπέτα) καθώς επίσης και τους παλαιότερους Καραβία Αυγουστίνο (ακορντεόν) και Ζαβιτσάνο Στέλιο (κρουστά).
– Τα Μ.Μ.Ε. που πάντα προβάλουν και καλύπτουν τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Το Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Λευκάδας συμμετέχει στο Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο
Επομενο αρθρο
Πρωτομαγιά στην Κόκκινη Εκκλησιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.