HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ Νεολαία Βορειοηπειρωτών Λευκάδας για την δολοφονία του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών Λευκάδας για την δολοφονία του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα

Με αφορμή την δολοφονία του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες, ο σύλλογος Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις με την τραγική δολοφονία του Κωσταντίνου Κατσίφα που έχασε τη ζωή του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στους Βουλιαρατές Βορείου Ηπείρου, για να σηκώσει την Ελληνική Σημαία στην Βόρειο Ήπειρο που είναι δικαίωμα μας και δεν μπορεί κανένας να μας τα στερήσει. Θα πρέπει η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπ.Εξ, πέρα από τη διαλεύκανση της δολοφονίας αυτής να επιμείνει και να ξεκαθαρίσει τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες στην Βόρειο Ήπειρο στον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, καθώς σήμερα ήταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αύριο έτσι και το αφήσουμε να περάσει έτσι θα είναι το παιδιά μας.

Εμείς καλούμε όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες να ενωθούμε και να γίνουμε όλοι σαν γροθιά γιατί έχουμε τεράστια δύναμη και θα μπορούσαμε να έχουμε εκπροσώπους στη Βουλή, στις Περιφέρειες, στην αυτοδιοίκηση και σε όλους τους τομείς ώστε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας τίποτα παρακάτω και τίποτα παραπάνω.
Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς μην περιμένετε από κανέναν άλλο να το κάνει.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ
Ο Πρόεδρος: Χαράλαμπος Κώστας
Ο Γ.Γραμματέας: Θανάσης Σωτήρης

Προηγουμενο αρθρο
Η ταινία του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου «Τα δάκρυα του βουνού» στο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας στο Πνευματικό Κέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.