HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ Ολυμπιακή Φλόγα στη Λευκάδα στις 22 Απριλίου

Η Ολυμπιακή Φλόγα στη Λευκάδα στις 22 Απριλίου

Η ολυμπιακή φλόγα θα περάσει από πόλεις της Ελλάδας προτού καταλήξει στο Μουσείο της Ακρόπολης και το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα παραδοθεί στην διοργανώτρια χώρα.

Ενδεικτικά θα περάσει από Ζάκυνθο, την Πάτρα, το Μεσολόγγι, την Λευκάδα, την Πρέβεζα, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Βέροια, την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Δράμα και την Καβάλα και τέλος την Αλεξανδρούπολη.

Η διαδρομή της Φλόγας θα διαρκέσει, επί Ελληνικού εδάφους, από 21 έως 27 Απριλίου οπότε και θα παραδοθεί για το μεγάλο ταξίδι και τον ιερό της σκοπό προς το Ρίο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων “Ρίο 2016”.

49

47

ÉÝñåéåò ÷ïñåýïõí ìðñïóôÜ áðü ôï âùìü ôçò ÏëõìðéáêÞò Öëüãáò óôç óõíÝíôåõîç ôýðïõ ôçò ÅÏÅ ãéá ôçí ôåëåôÞ áöÞò ôçò öëüãáò óôçí Áñ÷áßá Ïëõìðßá ãéá ôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï ôï êáëïêáßñé ôïõ 2016, óôï Ìïõóåßï Ïëõìðéáêþí Äáäþí óôï ÊáëëéìÜñìáñï óôÜäéï, Ôñßôç 05 Áðñéëßïõ 2016. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Προηγουμενο αρθρο
Έκθεση με θέμα «Η προίκα στην Λευκάδα» διοργανώνει ο Ορφέας
Επομενο αρθρο
Δημοσιεύθηκε η απόφαση της στεγαστικής συνδρομής στους πληγέντες από το σεισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.