HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ παράδοση των χρημάτων του Αγώνα Αγάπης

Η παράδοση των χρημάτων του Αγώνα Αγάπης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο το πρωί στο Γηροκομείο Λευκάδας η τελετή παράδοσης των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό Αγώνα Αγάπης, μεταξύ της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής και των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ανέρχονται στο ποσό των 14.328 Ευρώ και δόθηκαν εξ ημισείας στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας η οποία νοσηλεύεται λόγω σοβαρής ασθένειας.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, ο ιερέας Παναγιώτης Ζαβιτσάνος εκ μέρους του Γηροκομείου, οι βουλευτές Θανάσης Καββαδάς και Ανδρέας Λοβέρδος και εκ μέρους των παλαιμάχων της Δόξας οι κύριοι: Χαράλαμπος Καλός, Νίκος Χαμοσφακίδης και Νίκος Τυπάλδος.

Τονίστηκε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο από όσα μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί στους φιλανθρωπικούς αγώνες που δίνει η ομάδα μπάσκετ της Βουλής.

Τα χρήματα ήταν ήδη κατατιθέμενα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο του Γηροκομείου όσο και της οικογένειας της μικρής Παναγιώτας. Οι δικαιούχοι παρέλαβαν τα αποδεικτικά κατάθεσης. Την οικογένεια της μικρής Παναγιώτας εκπροσώπησε η δικηγόρος κ. Γράψα.

Προηγουμενο αρθρο
Με ένα βιβλίο κι έναν κήπο…
Επομενο αρθρο
Να ζήσετε Αλέξανδρε και Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.