HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λευκάδας

Η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λευκάδας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18, σας καλούμε την Τρίτη 17-9-2019 και ώρα 13:00 σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στο Δημαρχείο, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Ο.Ε. για εκλογή Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λευκάδας.
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός – Δήμαρχος, Πρόεδρος Ο.Ε.

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση μετακίνησης δημοτικής αντιπροσωπείας στην αδελφοποιημένη πόλη Σιντζούκου της Ιαπωνίας.
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός – Δήμαρχος, Πρόεδρος Ο.Ε.

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΝΙΚΟΛΗ» προϋπολογισμού 7.199,27 €.
Εισηγητής: Δημ. Βραχνούλας, Πρ/μενος Τμ. Τεχν. Έργων Δ/νσης Τ.Υ. Δήμου

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ηλεκτρονικού διαγωνισμού με Α/Α συστήματος 77835 του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», με προϋπολογισμό 120.700,00€
Εισηγητής: Δημ. Βραχνούλας, Πρ/μενος Τμ. Τεχν. Έργων Δ/νσης Τ.Υ. Δήμου

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Ο.Ε. επί της αριθ. 23887/3472/Φ.1 απόφασης επιβολής διοικητικού προστίμου του Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων, ύψους 12.000,00 ευρώ.
Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Ο.Ε. για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου Λευκάδας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας κατά της αριθ. 122/2019 αγωγής της Ζωής Φιλιππή και Στεφανής Κουγιού που στρέφεται μεταξύ άλλων και κατά του Δήμου Λευκάδας, σύμφωνα με τη οποία ζητά να διορθωθούν οι αρχικές εγγραφές του γεωτεμαχίου της στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.
Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση Ο.Ε. για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου Λευκάδας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας κατά της αριθ’92/2019 αγωγής χρέους τoυ Κων/νου Ροντογιάννη του Μάρκου που στρέφεται κατά του Δήμου Λευκάδας, σύμφωνα με τη διαδικασία κατάθεσης προτάσεων του κώδικα Πολιτικής Δικονομίας των εκατό ημερών.
Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

ΘΕΜΑ 8ο: Ενημέρωση ΟΕ επί της αρ. Α250/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών η οποία εκδίκασε την έφεση του Δήμου Λευκάδας κατά της αριθ’ Α104/2017 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Μεσολογγίου και κατά του Ευάγγελου Σάντα.
Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

ΘΕΜΑ 9ο: Ενημέρωση ΟΕ για την δήλωση παραίτησης από δικόγραφο αγωγής της Ελένης Θερμού του Θεοδώρου ,Σταματίας Θερμού του Αποστόλου, Αναστασίου Θερμού του Αποστόλου.
Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

ΘΕΜΑ 10ο: Eνημέρωση Ο.Ε Δήμου Λευκάδας για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου Λευκάδας ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας κατά της αριθ’13/2019 αγωγής διόρθωσης των αρχικών εγγραφών στο Ελληνικό Κτηματολόγιο της Σταυρούλας Γιαννουλάτου του Ευαγγέλου που στρέφεται κατά του Δήμου Λευκάδας και του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με τη διαδικασία κατάθεσης προτάσεων του κώδικα Πολιτικής Δικονομίας των εκατό ημερών.
Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

ΘΕΜΑ 11ο: Απόφαση Ο.Ε. για άσκηση η μη έφεσης η άλλου ένδικου μέσου κατά της αριθ’190/2019 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας επί της από 24-7-2017 αγωγής της Ιουλίας Φωτεινού, που στρέφονταν κατά του Δήμου Λευκάδας, Στέφανου Φελώνη, Δημητρίου Αλτζερίνη, Ιωάννη Φωτεινού, Κωνσταντίνου Φωτεινού, Θωμά Φωτεινού, Σωτηρίας Φωτεινού, Μάριου Κολλόκα, Δημητρίου Κολλόκα, Δημητρίου Διγενή, Θεόδωρου Αραβανή, Χρήστου Αραβανή, της Ανώνυμης Τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία Eurobank ERGASIAS AE και απευθύνεται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας με την διαδικασία της κατάθεσης των προτάσεων των εκατό ημερών.
Εισηγήτρια: Μαυρέτα Καρύδη, δικηγόρος του Δήμου

ΘΕΜΑ 12ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση του από 03-09-2019 Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας για το σχολικό έτος 2019-2020, της υπ. αριθμ. 16796/19-08-2019 (ΑΔΑΜ:19PROC005464017) διακήρυξης»
Εισηγήτρια: Κων/να Γεωργάκη, Αναπλ. Πρ/νη Τμ. Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών

ΘΕΜΑ 13ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση απόφασης Δημάρχου σχετική με διαπραγμάτευση (αρθ.32 του ν.4412/2016) για παροχή υπηρεσίας μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών από αποθηκευτικούς χώρους Νυδριού και Συβότων.
Εισηγήτρια: Κων/να Γεωργάκη, Αναπλ. Πρ/νη Τμ. Προϋπολογισμού,Λογιστηρίου & Προμηθειών

ΘΕΜΑ 14ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση μετακίνησης αιρετών εκτός έδρας για εκτέλεση υπηρεσίας.
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός – Δήμαρχος, Πρόεδρος Ο.Ε.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ο παλιός Πόντες και η παραλία της Λευκάδας το 1978
Επομενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας συμμετέχει για πρώτη φορά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.