HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ συναυλία της Φιλαρμονικής αποτελεί το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού [φωτό+βίντεο]

Η συναυλία της Φιλαρμονικής αποτελεί το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού [φωτό+βίντεο]

Με την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής την Κυριακή το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο, έγινε και η έναρξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των φετινών γιορτών Λόγου και Τέχνης της Λευκάδας.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο η μπάντα της Φιλαρμονικής μάγεψε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε, κάνοντάς μας περήφανους για μια ακόμα φορά.

Η καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής αποτελεί τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός για το νησί μας. Φέτος όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μια μπάντα μεγάλου βεληνεκούς, μια άψογη ορχήστρα, έπαιζε τραγούδια των Γιάννη Σπανού και Γιώργου Χατζηνάσιου και οι φωνές των Δώρου Δημοσθένους, Αρτέμιδος Ματαφιά και Βαλεντίνου Σταματέλου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Μεσσήνη, γέμισαν τη σιγαλιά της νύχτας με πανέμορφες μελωδίες.

Συγχαρητήρια στη Φιλαρμονική για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Προηγουμενο αρθρο
Εσπερινός στο εξωκλήσι του Παντοκράτορα στον Κάβαλο
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Κούρτη: «Της Αλμύρας Λόγια»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.