HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘάνατος αλλοδαπού στην Λευκάδα (ανανέωση)

Θάνατος αλλοδαπού στην Λευκάδα (ανανέωση)

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή εντός της μαρίνας Λευκάδας, 64χρονος αλλοδαπός.

Ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τον οικεία Λιμενική Αρχή.

Όπως αναφέρει το: www.protothema.gr

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα όταν στην προσπάθειά του να μπει στο σκάφος του ο 64χρονος τουρίστας έπεσε στην θάλασσα

Τραγικό θάνατος βρήκε Βρετανός υπήκοος, ιδιοκτήτης ιστιοπλοϊκού σκάφους, όταν στην προσπάθειά του να εισέλθει στο ιστιοπλοϊκό έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος Λευκάδας, το γεγονός συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ο άτυχος 64χρονος Βρετανός, στην προσπάθειά του να μπει στο σκάφος του, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί και παρά τις προσπάθειες διάσωσής του από φιλικό του πρόσωπο, αλλά και άλλα ατόμα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη μαρίνα.

Ο 64χρονος Βρετανός ανασύρθηκε από τη θάλασσα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προηγουμενο αρθρο
Α! Ο Πόντος πόσο με πληγώνει!
Επομενο αρθρο
Συμμετοχή της Νέας Χορωδίας στην εκπομπή «Μπράβο Ρούλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.