HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΘέαλος: η παραλία του Βλυχού ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο ή σε κάποιους τυχάρπαστους;

Θέαλος: η παραλία του Βλυχού ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο ή σε κάποιους τυχάρπαστους;

Αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλυχού «Θέαλος»:

«Τα παγκάκια που έγιναν με χρήματα των μελών του συλλόγου και με εθελοντική εργασία, τα χρησιμοποιούμε, όπως γίνεται απανταχού του πλανήτη Γη, για να καθόμαστε.

Δυστυχώς οι Άγγλοι, όπως υποτιμούν και το χωριό που εκμεταλλεύονται ανενόχλητοι και καθώς δεν έχουν σχέση με τον πολιτισμό, τα χρησιμοποιούν για να δένουν τα ποδήλατα τους, κάτι που γίνεται από την αρχή που έγιναν τα παγκάκια.

Κάθε φορά τα απομακρύνουμε και συνεχίζουν να μας αγνοούν επιδεικτικά.

Μήπως θάπρεπε οι αρχές, επιτέλους, να εφαρμόσουν τους νόμους;

Απευθυνόμαστε στον απερχόμενο δήμαρχο και νυν υποψήφιο στις βουλευτικές εκλογές, στον επερχόμενο δήμαρχο, στην Κτηματική υπηρεσία και στον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου.

Παρακαλούμε να μας απαντήσουν στο ερώτημα: η παραλία του Βλυχού ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο ή σε κάποιους τυχάρπαστους, που τη χρησιμοποιούν για αποθηκευτικό χώρο όλων των βρώμικων αντικειμένων τους;

Χρόνια καλούμε τις Λιμενικές αρχές για όσα γίνονται μέσα στον κόλπο του Βλυχού, κάθε φορά η απάντηση είναι η ίδια.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΦΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!

Πριν μια βδομάδα ένα αυτοκίνητο του Λ.Σ δώδεκα η ώρα τα μεσάνυχτα, ήρθε στο αλιευτικό καταφύγιο και νομίσαμε ότι ήρθε για να εφαρμόσει το ΦΕΚ 1015|19-11-2002 Τ.΄Δ, θα το ξέρετε το παραπάνω ΦΕΚ, κύριε πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου;

Σταμάτησε άνοιξε τις πόρτες, πλησιάσαμε έκλεισε τις πόρτες κι έφυγε.
ΓΙΑΤΙ;»

Προηγουμενο αρθρο
Προεκλογική δραστηριότητα κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση των αγαπημένων μας καθηγητών

2 Σχόλια

  1. 26 Ιουνίου 2019 at 01:04 — Απάντηση

    Και βέβαια θεωρούν ότι κάνουν αγαθοεργια που επιχειρούν στον τόπο μας. Μου το είπαν ξεκάθαρα όταν ζήτησαν να νοικιάσουν το μαγαζί μου κ τον κήπο μου με ενοίκιο 100 ολόκληρα ευρώ. Όταν φυσικά αρνήθηκα μου είπαν ότι έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες που σε περίοδο κρίσης αυτοί ζουν κ επιχειρούν εδώ. Έλεος!!!!!

  2. απεναντι
    25 Ιουνίου 2019 at 23:45 — Απάντηση

    Και βεβαια ανοικει στο τσουρμο των εγγλεζων και αλλων που κονομανε μαυρα χρηματα.Βεβαιαως ανηκει σ ολους που δεν ακουμπανε ουτε ενα φραγκο εδω. Σ αυτους.Κι αργησατε να το παρετε χαμπαρι

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.