HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘοδωρής Σολδάτος: Η αλήθεια απαιτεί γενναιότητα

Θοδωρής Σολδάτος: Η αλήθεια απαιτεί γενναιότητα

Μονάδα Απορριμμάτων & Κομποστοποίησης, ΜΟ.Π.Α.Κ.
Η αλήθεια απαιτεί γενναιότητα.

Με ευχαρίστηση για την είδηση και απογοήτευση ταυτόχρονα για τη μισή αλήθεια, πληροφορήθηκα από τα μέσα πληροφόρησης, την ανακοίνωση του Δήμαρχου Λευκάδας, για τη Μονάδα Προεπεξεργασίας Απορριμμάτων & Κομποστοποίησης

Καμιά αναφορά στο γεγονός ότι είναι έργο γέφυρα από προηγούμενο πρόγραμμα, με χρηματοδότηση 5.994.564 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και κωδικό ένταξης, mis 448269, ως αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου κατά τις 2 βουλευτικές μου θητείες και της συνεργασίας μου με τους τότε δήμαρχους.

Στην τωρινή κυβέρνηση πιστώνω το γεγονός ότι συνεχίζει τη χρηματοδότηση αυξάνοντάς την κατά περίπου 3,5 εκατομμύρια όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λευκάδας.

Αν χρειαστεί θα επανέλθω με λεπτομέρειες.

Θοδωρής Σολδάτος
Βουλευτής Λευκάδας περιόδου 2007-2009 & 2012- 2015

Προηγουμενο αρθρο
Αποκριάτικος χορός Νέας Χορωδίας: Ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός
Επομενο αρθρο
Τηλυκράτης - Πανλευκάδιος 0-0 -( Φωτό+video)

1 Σχόλιο

  1. ΔΗΜΟΤΗΣ
    11 Φεβρουαρίου 2018 at 21:52 — Απάντηση

    Θοδωρή μην αγανακτείς… Έτσι είιναι… Όταν εγκαινιάζουνε τα έργα , δες ας πούμε Αμμόγλωσα, είναι ολόδικά τους μόλις έρχεται η καταστροφή είναι των άλλων!!!!!!!! Το μάθανε το ποίμα….. Έτσι και τώρα είναι δική τους η ΜΟΠΑΚ, θα σε θυμηθούνε αν κάτι δεν πάει καλά για να σου τα φορτώσουν όλα…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.