HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΘρίαμβος της Νίκης επί του Παναθηναϊκού

Θρίαμβος της Νίκης επί του Παναθηναϊκού

Η Νίκη Λευκάδας ύστερα από μια μεγαλειώδη εμφάνιση επιβλήθηκε σήμερα (17/11), του Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο της Λευκάδας με σκορ 59-49 και πήρε το εισιτήριο για το Final Four του κυπέλου μπάσκετ γυναικών.

Τα κορίτσια της Νίκης έπαιξαν πολύ καλά και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο σε όλο τον αγώνα. Αν εξαιρέσουμε τα 3 πρώτα λεπτά όπου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 0-4 και 2-6, η Νίκη δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία στο σκορ.

Όσοι παρακολούθησαν το σημερινό αγώνα – και ήταν πάρα πολλοί- καταλάβαιναν με αυτό που έβλεπαν ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής. Το τέλος του αγώνα βρήκε τα κορίτσια της Νίκης να πανηγυρίζουν έξαλα την μεγάλη επιτυχία επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου και την πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλου για 1η φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

Δεκάλεπτα: 20-13, 31-27, 43-38, 59-49.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 6, Τελίδου 9(1), Καμπουράκη 6, Μπράουν 10(1), Γούναρη 19(3), Ψυχογιού 5(1), Παπαδοπούλου 2, Στάρα 2, Δεληγιάννη.
Παναθηναϊκός (Πρέκας): Μούλη 20, Πράπα, Καλαμπάκου 3(1), Σλούκα 5(1), Δίελα, Έιβερι 7, Χάμπτον 14.

Προηγουμενο αρθρο
Παρουσίαση του το βιβλίου του Γιώργου Λογοθέτη: «Μίκης Θεοδωράκης, Θρησκεία μου είναι η Ελλάδα» στο Μουσείο Μπενάκη
Επομενο αρθρο
Τη Δευτέρα 19/12 τα εγκαίνια του Παγοδρομίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.