HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘριαμβευτής από τη Κέρκυρα επέστρεψε ο Τηλυκράτης

Θριαμβευτής από τη Κέρκυρα επέστρεψε ο Τηλυκράτης

ΑΕ Λευκίμμης – Τηλυκράτης 1-3

Θριαμβευτής από τη Κέρκυρα στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Λευκίμμης, ήταν ο Τηλυκράτης, που επικράτησε με 3-1 της τοπικής ομάδας, με ανατροπή στο σκορ και έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας ταυτόχρονα της διαφορά.

Οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στον 31΄ με τον Σαμουηλίδη, όμως ο Γραμματικόπουλος στο 42΄ ισοφάρισε με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από κόρνερ του Φέτση, ένα γκολ που έδωσε τεράστια ψυχολογική ώθηση στους παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά για τη συνέχεια.

Στην επανάληψη, οι “κυανέρυθροι” έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και με δύο πανέμορφα γκολ του Πετράκου, στο 57΄ και στο 76΄ θριάμβευσαν μέσα στην έδρα της βασικής συνδιεκδικήτριας για την κορυφή του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι του κ. Σφακιανάκη, είχαν μια καλή στιγμή για την ισοφάριση με τον Τσεβανέδη στο 59΄ , όμως ο Καραγκούνης, κράτησε όρθιο τον Τηλυκράτη.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα εκλογών Μεγανησίου για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς
Επομενο αρθρο
Δεν είναι ποδόσφαιρο στις 11 το πρωί με την τσίμπλα στα μάτια …

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.