HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚάλαντα και… ο Χιονάνθρωπος στη σκηνή της «Παραμυθίας»!

Κάλαντα και… ο Χιονάνθρωπος στη σκηνή της «Παραμυθίας»!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες της «Παραμυθίας» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ζωντάνια των παιδιών επί σκηνής, μπροστά στη Φάτνη.

• Το πρωί της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου 2016 μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας παρουσίασαν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Χιονάνθρωπος», με τη διδασκαλία της κ. Άννας Χλωρού και στη συνέχεια, το Quintetto Χάλκινων Πνευστών του ίδιου Σχολείου απέδωσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, με τη διεύθυνση του καθηγητή τους κ. Έκτορα Μερκούρη.

• Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Παιδική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεώς μας έψαλε παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Κακλαμάνη.

Και των δύο εκδηλώσεων προηγήθηκε ξενάγηση στην «Παραμυθία», το χριστουγεννιάτικο θεματικό χωριό που ετοίμασε και λειτουργεί τις ημέρες αυτές το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Το «χωριό» στεγάζεται στο Φουαγιέ του νέου Θεάτρου του Δήμου Λευκάδας και παραμένει ανοιχτή καθημερινά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, ώρες 10.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00.

Παράλληλα, όλες τις ημέρες λειτουργεί η «Δωροέκθεση» για την ενίσχυση του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας και των ποικίλων δραστηριοτήτων του!

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά για την αξιέπαινη εμφάνισή τους, καθώς και τους καθηγητές τους στη Μουσική για τον κόπο και τη συνεργασία τους.

Επόμενη δραστηριότητα στο πλαίσιο της «Παραμυθίας» είναι το «θέατρο της βαλίτσας». Το απόγευμα της Παρασκευής 23/12/2016 και ώρα 6.30 μ.μ. η θεατρική ομάδα του Κέντρου Νεότητας θα παρουσιάσει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης με την παραπάνω τεχνική, με την ευθύνη και την επιμέλεια της κ. Σόνιας Βαγγέλη.

Λευκάδα, 19 Δεκεμβρίου 2016

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Προκήρυξη θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Μακελειό με 12 νεκρούς στο Βερολίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.