HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαλομοίρα Κοντογιώργη – όταν χορεύει μοιάζει να βγαίνει από όνειρο

Καλομοίρα Κοντογιώργη – όταν χορεύει μοιάζει να βγαίνει από όνειρο

Είναι εντυπωσιακή. Όχι μόνο όταν την κοιτάς, αλλά κυρίως όταν χορεύει.

Η Καλομοίρα Κοντογιώργη έχει μέσα της τον ρυθμό, την κίνηση και κυρίως το λάτιν, αφού το στυλ της θυμίζει κάτι από χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Είναι 26 ετών, κατάγεται από τη Λευκάδα, όμως ζει στην Πάτρα. Είναι δασκάλα, κυρίως λάτιν χορών, αλλά και οριεντάλ, zumpa, pilates και μοντέρνο. Ξεκίνησε χορό σε ηλικία 13 ετών. Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά Προσχολικής ηλικίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και παράλληλα με τις σπουδές της πήρε πτυχίο στο χορό και το πιάνο.

Η έντονη αγάπη και κλίση της για το χορό την ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και να παρασύρει τους πάντες στο χορευτικό της ρυθμό. Ξεκίνησε να εργάζεται από το 2013 (ως zumba instructor) και σήμερα διδάσκει λάτιν και μοντέρνο σε παιδιά και συνολικά σε 12 φορείς (γυμναστήρια, συλλόγους, σχολεία, σχολές χορού).

Διδάσκει σε δεκάδες παιδιά και γυναίκες, ενώ χορογραφεί και σε παραστάσεις.

Στόχος της είναι όχι μόνο η μετάδοση χορευτικών βημάτων στους μαθητές, αλλά να προβάλει τη σπουδαιότητα του χορού ως τέχνη και τα οφέλη που έχει στο πνεύμα και το σώμα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις χορού, καθώς επίσης έχει κερδίσει χορευτικά έπαθλα σε διαγωνισμούς. Η ίδια δηλώνει στο patrasevents.gr: «Όσο απογοητευτικές και αν είναι οι προκαταλήψεις και οι δυσκολίες γύρω από τον χώρο του χορού, άλλο τόσο ενθαρρυντικά είναι το πείσμα, η θέληση και η δράση”.

Σύνθημά της είναι να αγαπάμε και να πιστεύουμε αυτό που κάνουμε και ότι η πραγματική θέληση είναι η κινητήριος δύναμη που μας ωθεί να εκπληρώνουμε τα όνειρά μας. Και η ίδια εδώ που τα λέμε στις φωτογραφίες της μοιάζει σαν… όνειρο.

Ένα “αέρινο όνειρο” που κινείται από κάποια αόρατη μουσική…

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα - Βαθμολογία 26ης Αγωνιστικής Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Φεστιβάλ λουλουδιών στην Κόρδοβα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.