HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαταγγελία για δολοφονία δεσποζόμενου σκύλου από φόλα, στην περιοχή Σκάρων – Κολυβάτα Αλεξάνδρου

Καταγγελία για δολοφονία δεσποζόμενου σκύλου από φόλα, στην περιοχή Σκάρων – Κολυβάτα Αλεξάνδρου

Με το παρόν καταγγέλλω ακόμα μια δολοφονία δεσποζόμενου σκύλου από φόλα, σήμερα το πρωί Μ. Δευτέρα στην περιοχή Σκάρων – Κολυβάτα Αλεξάνδρου. Ο σκύλος εθεάθη νεκρός στη διασταύρωση του δρόμου προς τα Κολυβάτα και του δρόμου προς τον Αγ. Γιώργη. Ώσπου να καταφτάσει ο ιδιοκτήτης του, το ζώο είχε εξαφανιστεί.

Στοχευμένη δολοφονία για άλλη μια φορά. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει χάσει τέσσερα σκυλιά και δύο γάτες σε αυτή την περιοχή. Τα τρία από τα τέσσερα σκυλιά τα εξαφάνισαν για να μην μάθουμε ποτέ ότι πέθαναν από φόλα και ότι κάποιο κτήνος την τάισε αυτή τη φόλα!

Τον Αύγουστο 2017 στην ίδια περιοχή έριξαν φόλα την οποία έφαγε ο σκύλος μου. Ευτυχώς πρόλαβα και τον μετέφερα έγκαιρα στο κτηνιατρείο. Είναι ντροπή και αίσχος για όλο το νησί και τους κατοίκους του να υπάρχουν τέτοια περιστατικά και να μένουν ατιμώτητα.

Στην συγκεκριμένη περιοχή τουριστικού ενδιαφέροντος, που επίσης γίνεται κάθε χρόνο ο ημιμαραθώνιος, έχουν δολοφονηθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ζώα και ΟΧΙ ΜΟΝΟ κατοικίδια.

Γνωρίζουμε όλοι πολλοί καλά ποιοι είναι οι εγκληματίες αλλά ποτέ δεν τιμωρούνται. Πρέπει να αναλάβουμε δράση και η περιοχή πρέπει να αρχίσει επιτέλους να προστατεύεται. Αυτοί που σήμερα δολοφονούν ζώα, αύριο θα πάνε για τα παιδιά μας.

Προηγουμενο αρθρο
Αύριο Τρίτη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα Γληγόρη
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: καθαρισμός οικοπέδων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.