HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαταγγελία του σωματείου εργαζομένων του Α.Σ. Λευκάδας «ΤΑΟΛ»

Καταγγελία του σωματείου εργαζομένων του Α.Σ. Λευκάδας «ΤΑΟΛ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ»

ΠΡΟΣ
κ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ
Πρόεδρο Δ.Σ «ΤΑΟΛ»

Ο κ. Λιβιτσάνος, ο πρώην εργαζόμενος και εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Ε.Α.Σ.Λ. «ΤΑΟΛ», ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας, ο δικός μας άνθρωπος, που με τη ντουντούκα καλούσε αγρότες και εργαζόμενους σε ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ για το συνεταιριστικό κίνημα, ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο στις 12-7-2014, από τους ίδιους τους αγρότες, που προσπάθησε να τους πείσει ότι τα δικά του deals είναι προς το συμφέρον τους.

Ευτυχώς καμία πρόταση δεν πέρασε, καθώς οι αντιπρόσωποι δεν δέχτηκαν ούτε για ψηφοφορία να τεθούν οι προτάσεις της πλειοψηφίας του Δ.Σ.

Αλήθεια τι σημαίνει η πρόταση «πάμε για συνέχεια της Γ.Σ σε 21 ημέρες», μετά την αποχώρηση, προς τιμήν του, του Προέδρου της Γ.Σ;

Αλήθεια τι σημαίνει η απάντηση του Προέδρου της Διοίκησης σε αντιπροσώπους «ψηφίστε αυτό που σας λέω εγώ για να προχωρήσω στην υπογραφή προσυμφώνου με τη YARIMBO »;

Συγχαρητήρια για τις τοποθετήσεις όλων των παρόντων αντιπροσώπων και ιδιαίτερα του πρώην Προέδρου κ. Μορφέση Νικόλαου που κατέληξε με την φράση «η περιουσία της Ενωσης δεν πουλιέται, δεν χαρίζεται και οι εργαζόμενοι δεν πετιούνται στο δρόμο».

Ατυχής η επιλογή του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ως τόπου για την διεξαγωγή της Γ.Σ , που μόνο πνεύμα και ιδέες δεν εξέφρασε για τους αγρότες και τους εργαζόμενους ο κ. Λιβιτσάνος.

Υστερόγραφο: Ακούσαμε με προσοχή την απογευματινή συνέντευξη του κ. Λιβιτσάνου στο ραδιοφωνικό σταθμό prisma και διαπιστώσαμε δυστυχώς ότι επανέλαβε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του, χωρίς να λάβει υπόψη του, έστω και στοιχειωδώς την αντίδραση των αντιπροσώπων που έφυγαν από τη Γενική Συνέλευση.

ΛΕΥΚΑΔΑ 14/07/2014

Προηγουμενο αρθρο
«Απόβαση» ελλήνων ευζώνων στα Ηλύσια Πεδία την Ημέρα της Βαστίλης
Επομενο αρθρο
Ιστιοπλοϊκό φεστιβάλ στη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.