HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚοινωνικό φροντιστήριο στη Δημοτική Ενότητα Ελλομένου
Προηγουμενο αρθρο
Η πλωτή γέφυρα Λευκάδας και η άμμος του διαύλου στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο
Επομενο αρθρο
Απονομή του Σήματος Επτανησιακής Διατροφής στη Λευκάδα

2 Σχόλια

  1. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΟΝΙΟΣ
    17 Οκτωβρίου 2014 at 12:17 — Απάντηση

    Εμπρός για μια Ελλάδα νέα! Εμπρός αγράμματη ΟΛΜΕ!
    Εμπρός για μια Ελλάδα νέα! Εμπρός αγράμματη ΕΛΜΕ!
    Κι από κοντά ο Δήμαρχος “τρία πουλάκια κάθονταν”

  2. ΓΟΝΙΟΣ
    14 Οκτωβρίου 2014 at 17:14 — Απάντηση

    Μετά την ΕΛΜΕ σειρά πήρε ο Δήμος να νομιμοποίησει τα φροντιστήρια! Φροντιστήρια στη Δ.Ε Ελλομένου ανήγγειλε.

    Έχουμε χάσει το μέτρο και την τσίπα τελείως σε τούτο το νησί. Αντί οι δάσκαλοι όλων των βαθμίδων να φροντίζουν να μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα το πρωί στο σχολείο, όπως κάνουν σε όλα τα σχολεία του πολιτισμένου κόσμου, αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα του φροντιστηρίου!

    Και καλά η ΕΛΜΕ, αλλά και ο Δήμος; Θεωρεί την ύπαρξη του φροντιστηρίου στα βασικά και αναγκαία μιας κοινωνίας (κάτι σαν το κοινωνικό παντοπωλείο) ώστε γίνεται και ο ίδιος στυλοβάτης. Χάσαμε την τσίπα, χάσαμε το μέτρο…

    Προσέξτε παράνοια, προσέξτε νομιμοποίηση της παραπαιδείας. Κάποτε δεν λέγαμε τίποτα για την παραπαιδεία τώρα έγινε απαραίτητη, όσο το ψωμί. Ντροπή και για το Δήμο και για την ΕΛΜΕ. Ντροπή να λέμε ότι έχουμε δωρεάν παιδεία, με όλο αυτό το αλισβερίσι με τους δασκάλους και καθηγητές που ξεκινά από το δημοτικό. Κρίμα στα παιδιά μας που χάνουν όχι μόνο την παιδική τους ηλικία, αλλά και την εφηβεία, ανάμεσα σε ηλίθιους δασκάλους και πολιτικούς.

    Η φροντίδα και οι «αγώνες» όλων έπρεπε να είναι τα παιδιά μας να μαθαίνουν γράμματα στο σχολείο, όχι να τα τρέχουμε τα απογεύματα στα φροντιστήρια. Αλλά ποιος να τους μάθει γράμματα, οι “αγράμματοι” δάσκαλοι που αρνούνται να αξιολογηθούν γιατί θα βγουν άχρηστοι οι περισσότεροι; Ή μήπως ο ακατάσχετος λαϊκισμός του Δήμου που τον κάνει να συμπορεύεται πίσω από την “αγράμματη” ΕΛΜΕ.

    Η λέξη φροντιστήριο δεν υπάρχει ούτε σαν έννοια, σε καμιά γλώσσα του κόσμου. Έτσι λοιπόν αυτοί που δεν είναι σε θέση να ασχοληθούν με τα παιδιά μας το πρωί, το απόγευμα δια της επιφοιτήσεως θα τα καταφέρνουν. Τώρα και με τις ευλογιές του Δήμου. Ντροπή και πάλι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.