HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚοπή Αγιοβασιλόπιτας σωματείου «Φίλοι Ιεράς Μονής Φανερωμένης»

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας σωματείου «Φίλοι Ιεράς Μονής Φανερωμένης»

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2019 έλαβε χώρα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και η καθιερωμένη κοπή Αγιοβασιλόπιτας του Σωματείου μας.

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Νικηφόρος (ο οποίος εκπροσώπησε και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.Θεόφιλο) και ο ιερομόναχος π.Σιλουανός, συνοδευόμενοι από αδελφούς της Ι.Μονής.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον βουλευτή Λευκάδας κ.Αθ.Καββαδά, τον αντιπεριφερειάρχη κ.Ανδρέα Κτενά, την εκπρόσωπο του Δημάρχου αντιδήμαρχο κ.Κατωπόδη Νίκη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ.Γ.Ροντογιάννη και την αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας κ.Χαρά Σαίτη, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου, αλλά και όλα τα μέλη μας τόσο για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση όσο και για την πολυετή στήριξή τους στις δράσεις και τους σκοπούς του Σωματείου μας.

Για το Δ.Σ. τού Σωματείου,

ο Πρόεδρος                                                    ο Γεν. Γραμματέας
Λάμπρος Γεωργάκης                                              Νικήτας Ψαθάς

Προηγουμενο αρθρο
Έκθεση - Διαμαρτυρία «Ήπειρος Μελανόεσσα»
Επομενο αρθρο
Πρωινή ομίχλη στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.