HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λευκάδα για το πανηγύρι της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λευκάδα για το πανηγύρι της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας ανακοινώνεται ότι θα ληφθούν μέτρα τροχαίας κατά την θρησκευτική πανήγυρη της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, από την 06:00 ώρα της 27-05-2018 έως και την 24:00 ώρα της 28-05-2018 με σκοπό την ασφαλή και άνετη διακίνηση των προσκυνητών και την ομαλή διεξαγωγή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα:

Από το Τμήμα της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Φρυνίου) από την συμβολή της με την παρακαμπτήριο οδό προς Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας) ,μέχρι την Ιερά Μονή Φανερωμένης, η κυκλοφορία θα διεξάγεται προς μία κατεύθυνση (άνοδος) μόνο για Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα και λεωφορεία.

Στην Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), η κυκλοφορία θα διεξάγεται και στις δυο κατευθύνσεις.

Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων σε όλο το μήκος της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Φρυνίου), από την πρώτη διασταύρωση μετά τον οικισμό ως την συμβολή με την Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), πλην οχημάτων υπεραστικών- επισήμων τα οποία και θα σταθμεύουν σε καθορισμένο χώρο.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδόυ Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), σε όλο το μήκος της από την πρώτη διασταύρωση προς Απόλπαινας μέχρι την είσοδο κατασκηνώσεων της Ιεράς Μονής Φανερωμένης.

Προηγουμενο αρθρο
Το Μουσείο θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας στον Καστό Λευκάδας (φωτό+βίντεο)
Επομενο αρθρο
8οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου -Φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.