HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚωνσταντίνος Αργυρός: Η live παρουσίαση του νέου του δίσκου «Δεύτερη Φορά»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η live παρουσίαση του νέου του δίσκου «Δεύτερη Φορά»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήταν μια μαγική βραδιά (Πέμπτη 19 Ιουνίου) για όλους όσους ήρθαν στον κατάφυτο δροσερό κήπο της Αίγλης Ζαππείου με θέα την Ακρόπολη για να ακούσουν ζωντανά τα 13 νέα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού από το άλμπουμ «Δεύτερη Φορά» σε μια exclusiveπαρουσίαση δίσκου, με τη χορηγία της chillbox, που πήρε φωτιά και εξελίχθηκε σε καλοκαιρινό πάρτι με πολύ κέφι και χορό!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή με 11-μελή μπάντα στις 21:30 και αφού ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρία CobaltMusicκαι προσωπικά τη διευθύντριά της Άννα-Μαρία Αντίππα, τους δημιουργούς του άλμπουμ Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ηλία Φιλίππου και Ναταλία Γερμανού και τον Βασίλη Κοντόπουλο, ιδιοκτήτη του Posidonio, όπου εμφανίζεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο με μεγάλη επιτυχία, τραγούδησε επί μιάμιση ώρα με το κοινό να γνωρίζει ήδη τους στίχους όλων των τραγουδιών και να χορεύει ασταμάτητα στον ρυθμό τους.

Οι προσκεκλημένοι (δημοσιογράφοι, φίλοι και συνάδελφοι του καλλιτέχνη, καθώς και λίγοι τυχεροί που κέρδισαν πρόσκληση από τον χορηγό επικοινωνίας της βραδιάς ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μαλλί της γριάς που μοιραζόταν στην είσοδο, απολαυστικό παγωτό σε διάφορες απίστευτες γεύσεις από τη chillbox, αλλά και να φανταστικά καλοκαιρινά cocktail με βάση το σκωτσέζικο blendedουίσκι TheFamousGrouse.

Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν ξεχωρίσαμε τους: Νίκο NiVoΒουρλιώτης, Otherview, Μαλού, ClaydeeLupa, Χρυσάνθη Ντάφλα, Χρήστο Μενιδιάτη, κ.α.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ»:

Μετά τον δίσκο «Παιδί Γενναίο», που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του άλμπουμ με τίτλο «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ». Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και Ηλίας Φιλίππου (στίχοι). Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού. Από το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες τα singles «Να Της Πεις», «Δεύτερη Φορά» και «Εσένα Θέλω», ενώ δέκα ακόμη υπέροχα τραγούδια, τρυφερές μπαλάντες, δυναμικά λαϊκά και χορευτικά τραγούδια, συμπληρώνουν τον δίσκο της χρονιάς!

Ο Λευκαδίτης τραγουδιστής για ακόμη μια φορά στην συνέντευξη του αναφέρθηκε στην Λευκάδα.

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την παραδοσιακή βραδιά της «Νέας χορωδίας» Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Αστυνομική επιχείρηση στον Καστό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.