HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜάγεψαν οι μικροί κανταδόροι του ΚΔΑΠ Morfosi

Μάγεψαν οι μικροί κανταδόροι του ΚΔΑΠ Morfosi

Μια ασυνήθιστη και πανέμορφη εκδήλωση παρακολούθησαν την Κυριακή το βράδυ, παραμονή του Αγίου Πνεύματος, πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει τον κεντρικό πεζόδρομο και την πλατεία της πόλης της Λευκάδας, με αφορμή το πανηγύρι της Φανερωμένης.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Morfosi μαζί με τους κανταδόρους της Αγιομαυρίτικης παρέας εκαναν περατζάδα τραγουδώντας μελωδικές καντάδες. Οι νεαροί κανταδόροι ήταν ντυμένοι ναυτάκια και το προσωπικό που τα συνόδευε φορούσε φορεσιές ταραντέλας.

Πανέμορφοι και ζωηροί οι μικροί κανταδόροι τραγούδησαν τις γνωστές καντάδες της Αγιομαυρίτικης παρέας, δημιουργώντας μαζί της ένα αρμονικό σύνολο. Ενθουσίασαν τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκαν.

Εντυπωσίασε όλους μας τόσο το αποτέλεσμα όσο και η πρωτοβουλία. Στο ΚΔΑΠ Morfosi λειτουργεί τμήμα μικρών κανταδόρων υπό την διεύθυνση του Λευκαδίτη μουσικού Αυγουστίνου Καραβία δημιουργώντας τους αυριανούς κανταδόρους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο ΚΔΑΠ Morfosi. Ειλικρινά είχε πολλά χρόνια να παρουσιαστεί μια εκδήλωση τόσο φρέσκια όσο τα μάγουλα των νεαρών κανταδόρων αλλά και τόσο παλιά, ώστε να αγγίζει την παράδοση του νησιού.

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθη 57χρονος για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Η απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή Τηλυκράτη (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.