HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜήνυμα Περιφερειάρχη για την Έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

Μήνυμα Περιφερειάρχη για την Έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Θα ήθελα να απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχές στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά. Δυστυχώς και φέτος τα προβλήματα στα σχολεία μας είναι πολλά, με σημαντικότερα τα κενά των εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την ελλειπή χρηματοδότηση, που εντείνει την αγωνία όλων για το μέλλον του δημόσιου σχολείου.

Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας και με τη συμπαράσταση της περιφέρειας σε όλα τα επίπεδα θα μπορέσουμε να καταστήσουμε το σχολείο κυψέλη μάθησης και γνώσης, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να ξεδιπλώνουν τα όνειρά και τους στόχους τους.

Ο αγώνας για τις ίσες ευκαιρίες μάθησης, για ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, που θα δίνει την ευκαιρία στους νέους να εκπαιδεύονται και να καλλιεργούν την ψυχή και το πνεύμα τους, με αρχές και αξίες ξεκινάει με το πρώτο κουδούνι και θα συνεχιστεί έως ότου καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μας παρέχουν οι αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές για την παιδεία.

Σας εύχομαι μια δημιουργική και αποδοτική χρονιά.

Προηγουμενο αρθρο
Επί ποδός πολέμου οι αιρετοί του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων (και του Ακτίου)
Επομενο αρθρο
Προγραμμα εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.