HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Και επισήμως θα μπορούν να προσέρχονται ως τις 8 στα εκλογικά τμήματα τα μέλη της ΝΔ και όσοι άλλοι επιθυμούν προκειμένου να ψηφίσουν για νέο πρόεδρο του κόμματος μεταξύ των Γεωργιάδη-Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα.

Πριν από λίγο δόθηκε και επισήμως παράταση στην ψηφοφορία ως τις 8 το βράδυ, αφού το αίτημα πέρασε και από τη σχετική ψηφοφορία με όλους να ψηφίζουν υπέρ εκτός της πλευράς Τζιτζικώστα, που μειοψήφησε. Μάλιστα, αναλόγως και της προσέλευσης και αν κρίνεται αναγκαίο θα αποφασίζεται κατά περίπτωση η παράταση της ψηφοφορίας και πέραν των 8 το βράδυ, για συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα.

Μέχρι στιγμής οι πολίτες που έχουν προσέλθει στις κάλπες για να επιλέξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ έχουν ξεπεράσει τις 320.000 και οι εκτιμήσεις είναι ότι μέχρι το κλείσιμο θα ξεπεράσουν συνολικά τις 400.000. Πάντως ακόμη και αυτή την ώρα οι ουρές σε ορισμένα εκλογικά τμήματα κυρίως της Αττικής, είναι πραγματικά τεράστιες!

Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος αναμένεται μετά από τις 9 μ.μ. ενώ το αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 23:00 το βράδυ.

Προηγουμενο αρθρο
Εκπαιδευτική επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής στη Βουλή
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα εκλογών Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.