HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την προβολή της Επτανησιακής Μουσικής

Μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την προβολή της Επτανησιακής Μουσικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ Κέρκυρα, 29-12-2017
Τηλ.: 26613.61572
email: press@pin.gov.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
για την προβολή της Επτανησιακής Μουσικής
από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει μια σημαντική εκδήλωση, για την προβολή της Επτανησιακής Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν χορωδίες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα οι:

Χορωδία Λευκίμμης Κέρκυρας
Νέα Χορωδία Λευκάδας
Χορωδία Λειβαθούς Κεφαλονιάς
Χορωδία Ζακύνθου “Το φιόρο του Λεβάντε”.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα πολύμηνης προσπάθειας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τις Χορωδίες και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με στόχο την προβολή της παράδοσης του τόπου μας, την πολιτιστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, την ενίσχυση συνεργασιών μεταξύ των πολιτιστικών σωματείων των νησιών μας και την εξωστρέφεια της ΠΙΝ.

“Είναι μια σημαντική στιγμή για τα πολιτιστικά δρώμενα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, να φέρνουμε κοντά 4 χορωδίες από τα νησιά μας και η συνεργασία αυτή να αποτυπώνεται σ’ αυτή την μεγάλη εκδήλωση που έχουμε την τιμή να φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η επτανησιακή μουσική και το χορωδιακό τραγούδι, που είναι οι ρίζες μας και η κληρονομιά μας, θα προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την εκδήλωση, που είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί από τους απόδημους στην Αθήνα και τον Πειραιά και το φιλόμουσο κοινό. Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για αυτή την εξαιρετική συνεργασία. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε Καλή Χρονιά στους χορωδούς και τους μαέστρους και να διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, να τους χειροκροτήσουμε και να μοιραστούμε μαζί τους αυτές τις μοναδικές στιγμές”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχει ενταχθεί στον κύκλο “Γέφυρες” του Μεγάρου Μουσικής και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Χρήστος Λαμπράκης” υπό τον τίτλο “Τα Επτάνησα πάντα τραγουδούν”.

Προηγουμενο αρθρο
Βασιλίτσα:Το μοιραίο λάθος του 32χρονου που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα
Επομενο αρθρο
Η ΥΠΑ πιστοποίησε κατά EASA και το αεροδρόμιο του Ακτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.