HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜεγανήσι : Υπερήλικας χαστούκισε τον μοναδικό γιατρό του νησιού

Μεγανήσι : Υπερήλικας χαστούκισε τον μοναδικό γιατρό του νησιού

Υπερήλικας χαστούκισε τον μοναδικό γιατρό του νησιού

Με το σκεπτικό ότι δεν συνταγογραφούσε τα φάρμακα που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος λαμβάνει επί σειρά ετών για χρόνιες παθήσεις. Σύμφωνα με την άποψη του ιατρού πρόκειται για φάρμακα που δεν συνοδεύονταν από ιατρική γνωμάτευση και συνταγή, οπότε ουδεμία υποχρέωση είχε να συνταγογραφήσει.

Ο «θερμόαιμος» συνταξιούχος εκτός από την χειροδικία, προκάλεσε και σοβαρές βλάβες στον υπολογιστή του άτυχου ιατρού, λειτουργώντας ως «μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο» και με την παρέμβαση άλλων παρευρισκόμενων μεταφέρθηκε με πολύ κόπο εκτός αιθούσης του ιατρείου.

Ο δε ιατρός αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ της επίθεσης κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές κι αναμένεται συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

Η δικιά μας άποψη είναι ότι στον συγκεκριμένο ιατρό του νησιού πρέπει να στηθεί άγαλμα, διότι νυχθημερόν βρίσκεται στο πόδι και έχει σώσει στην κυριολεξία ζωές στο νησί. Εξαίρετος επιστήμονας, λαμπρός ιατρός και οικογενειάρχης. Κάθε επίθεση στο πρόσωπό του αποτελεί ντροπή κι όνειδος για την μικρή μας κοινωνία. Ειδικά τα γερόντια πρέπει να του φιλούν τα χέρια και να τον κάνουν εικόνισμα στο μαξιλάρι τους.

ΠΗγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Πνίγηκε ερασιτέχνης ψαράς στην παραλία Γιαλός
Επομενο αρθρο
Το Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας μέσα στις κορυφαίες παραλίες της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.