HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜετεκλογικό μήνυμα Σεβαστής Κωνσταντινίδη – Ρεκατσίνα

Μετεκλογικό μήνυμα Σεβαστής Κωνσταντινίδη – Ρεκατσίνα

Στην πολιτική μου παρουσία και τη μικρή μου σχετικά εμπειρία στην κεντρική πολιτική σκηνή γνώμονάς μου είναι, να προκαλώ σε όσους με ψηφίζουν το συναίσθημα πως, αξίζω αυτή τη στήριξή τους και σε όσους δεν με ψηφίζουν το συναίσθημα του σεβασμού τους στον πολιτικό μου λόγο, την παρουσία, τις προτάσεις, τις αρχές και τις αξίες μου. Αυτό επεδίωξα να πετύχω και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, απέναντι σε μία ανενδοίαστη προσπάθεια πολιτικής μου εξαφάνισης, από τους γνωστούς κύκλους που χρησιμοποιούν τον χώρο μόνο για την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους πολιτικών και φιλοδοξιών.

Η ανοχή του κέντρου στην επαναλαμβανόμενη πολιτική συμπεριφορά συγκεκριμένων στελεχών που καταφανώς καταστρατηγούν τις αρχές και αξίες της παράταξης πολλαπλώς έστω και εάν έχουν απολαύσει στο παρελθόν τίτλους και αξιώματα αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την τοπική πολιτική διάσταση του προβλήματος που υφίσταται ο χώρος.

Ο αγώνας για την ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης οφείλουμε όλοι στην ιστορία της να συνεχιστεί μακριά από τυχοδιωκτισμούς και λαϊκίστικες μεταλλάξεις των πολιτικών μας αρχών και του αναγκαίου προγραμματικού μεταρρυθμιστικού λόγου που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

Με την πεποίθηση ότι ο βουλευτής που θέλει να δουλέψει, μπορεί να προσφέρει σε όλη τη χώρα και σε όλους τους Έλληνες, αρχίζοντας φυσικά από την περιοχή του, από την ημέρα που ανακοινώθηκε από το «Κίνημα Αλλαγής» η υποψηφιότητά μου, προσπάθησα με κάθε τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σας ώστε να γνωρίσετε τις θέσεις και τις προτάσεις μου για το νομό μας.
Μένοντας μακριά από κάθε είδους «πολιτικής κολεγιάς» αγωνίστηκα έντιμα, κρατώντας ζωντανό το «Κίνημα Αλλαγής» στον Καστό, τον Κάλαμο, το Μεγανήσι και τη Λευκάδα..

Είναι κάτι που φαίνεται από το αποτέλεσμα, αφού στο νομό μας, παρά τα γνωστά – επαναλαμβανόμενα “παιχνίδια” των “χαϊδεμένων” κομματικών μας παραγόντων και την έντονη τεχνητή πόλωση που δημιούργησαν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής, βρέθηκε στην 3η θέση έχοντας ανοδική πορεία σε σχέση με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2015.

Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά και του εύχομαι καλή επιτυχία. Το πολιτικό ήθος άλλωστε αυτό επιτάσσει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους, μέσα από την επιλογή του ψηφοδελτίου μας, εξέφρασαν, με τον σταυρό προτίμησης τους και σ’ εμένα προσωπικά την εμπιστοσύνη τους.

Ιδιαίτερα και από καρδιάς ευχαριστώ, αυτούς που ξεχώρισαν τον πολιτικό χώρο από το άτομο. Αυτούς που πιστεύουν ότι τα άτομα φτιάχνουν τους πολιτικούς χώρους με την παρουσία και τη συμμετοχή τους και δεν απορροφούν οι παρατάξεις τους συμμετέχοντες. Άλλωστε μόνο τέτοιας νοοτροπίας και πεποιθήσεων ανθρώπους θα ήθελα να εκφράζω. Θα ανταποδώσω την τιμή που μου έκαναν με την διαρκή εκτίμηση που θα τρέφω και θα εκδηλώνω προς αυτούς. Και αφού εδώ εκφράζονται προσωπικά συναισθήματα θα ήθελα να σημειώσω πόσο βοηθά στη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας το μη περιεχόμενο της κάλπης σε κάποια εκλογικά τμήματα.

Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε μαζί στην καθημερινή διεκδίκηση να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, της Λευκάδας, της Ελλάδας και όλων μας ! Γιατί αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένα αποτέλεσμα καμιάς εκλογικής διαδικασίας.

Σεβαστή Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα
Υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής

Προηγουμενο αρθρο
Άνθρωποι και Ποντίκια
Επομενο αρθρο
2η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.