HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜε βροχή και ημιτελής η παρέλαση στην πόλη της Λευκάδας

Με βροχή και ημιτελής η παρέλαση στην πόλη της Λευκάδας

Με βροχή ξεκίνησαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, στην πόλη της Λευκάδας.

Η καθιερωμένη δοξολογία στη Μητρόπολη, παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου, ξεκίνησε κανονικά στις 11:00. Κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης και της κατάθεσης στεφάνων που ακλούθησε, ο καιρός βάρυνε αρκετά για να συνεχίσει με βροχή σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Οι μαθητές -όσοι πρόλαβαν- παρέλασαν με βροχή. Παρέλασαν κανονικά τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και το 1ο Λύκειο. Αμέσως μετά η Φιλαρμονική αποχώρησε παιανίζοντας και η παρέλαση… σχόλασε! Οι μαθητές του ΕΠΑΛ, του Μουσικού Σχολείου, και του 2ο Λυκείου, υπέστησαν όλη τη βροχή περιμένοντας και για αδιευκρίνιστους λόγους δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να παρελάσουν.

Είναι πρωτοφανής η έλλειψη οργάνωσης που επικράτησε σήμερα. Ακούσαμε την άποψη πως η Φιλαρμονική αποχώρησε για τον κίνδυνο να καταστραφούν τα μουσικά όργανα. Ακόμα και έτσι να έγινε, υπήρχε η μικροφωνική εγκατάσταση που από νωρίς το πρωί έπαιζε εμβατήρια στην παραλία.

Μπράβο στους μαθητές και στους δασκάλους που παρά τη βροχή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες. Καμία επιείκεια στους οργανωτές που άφησαν τα παιδιά να περιμένουν μέσα στη βροχή και δεν τους έδωσαν τη δυνατότητα να παρελάσουν.
Σημεία των καιρών.

Προηγουμενο αρθρο
«Xρυσώνουν» το χάπι για την υποθαλάσσια. Επανέρχονται τα αρχικά σχέδια ζεύξης της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δηλώσεις του προέδρου του Τηλυκράτη Βασίλη Κατωπόδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.