HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜια μαγευτική Αυγουστιάτικη Βαρκαρόλα

Μια μαγευτική Αυγουστιάτικη Βαρκαρόλα

Μια Βαρκαρόλα από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων παρακολουθήσαμε την Πέμπτη το βράδυ στο κανάλι της Λευκάδας από τη Νέα Χορωδία και την Αγιομαυρίτικη παρέα.

Με όμορφους κύκνους είχε γεμίσει από νωρίς το κανάλι της Λευκάδας. Έπλεαν ανάλαφρα πλάι πλάι με τις βάρκες μέχρι το τέλος της βραδιάς, δίνοντας τη δική τους ξεχωριστή πινελιά.

DSCN9170

Το έθιμο της Βαρκαρόλας αναβιώνει εδώ και δεκαετίες από τη Νέα χορωδία. Τα τελευταία χρόνια η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αγιομαυρίτικη παρέα. Χτες το βράδυ οι χορωδοί και οι κανταδόροι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα. Το κανάλι της Λευκάδας γέμισε με υπέροχες μελωδίες και καντάδες, συνοδεία κιθαρών και μαντολίνων.

Πλήθος κόσμου και από τις δυο μεριές του καναλιού απόλαυσε και χειροκρότησε αυτή τη μοναδική εκδήλωση, γεμάτη επτανησιακούς ήχους.

Μετά το τέλος της Βαρκαρόλας οι χορωδοί και οι κανταδόροι έκαναν περίπατο στην κεντρική αγορά της Λευκάδας. Διαβάστε: Καντάδες στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Καντάδες στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας [video]
Επομενο αρθρο
Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή γιορτή Φακής στην Εγκλουβή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.