HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜπροστά στον ΟΑΕΔ δεν υπάρχουν λακκούβες αλλά κρατήρες ηφαιστείων!

Μπροστά στον ΟΑΕΔ δεν υπάρχουν λακκούβες αλλά κρατήρες ηφαιστείων!

Γράψαμε χτες για τις λακκούβες – παγίδες στην διασταύρωση των οδών Φιλοσόφων και Καραβέλα. Δες [ΕΔΩ]. Ε λοιπόν, μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι οι λακκούβες είχαν κλείσει! Με τσιμέντο βέβαια, αλλά κάτι είναι κι αυτό, όπως σχολίασε και αναγνώστης.

Μεταξύ των σχολίων που δεχτήκαμε μετά την δημοσίευση του άρθρου, ήταν και για τις περιβόητες λακκούβες μπροστά από τον ΟΑΕΔ. Περιβόητες, γιατί είναι γνωστές και ταλαιπωρούν πολλούς δημότες, άγνωστες όμως στους αρμόδιους ή τις γνωρίζουν και αδιαφορούν.

Το συμπέρασμά μας, μετά από τη φωτογράφιση στην πάροδο της οδού Κουτρουμπή, που βρίσκεται το κτίριο που στεγάζει τον ΟΑΕΔ, είναι πως πρόκειται όχι για λακκούβες, αλλά για κρατήρες ηφαιστείων. Χιλιομπαλωμένες και πολλάκις μερεμετιασμένες, χάσκουν, δίνοντας μια τριτοκοσμική εικόνα στο δρόμο.

Μετά δε από την δήλωση του δημάρχου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (για άλλο θέμα), πως η δημοτική Αρχή: «προτάσσει τα θέματα πολιτισμού και παιδείας», οι λακκούβες και αυτού του δρόμου, αποκτούν την πραγματική τους διάσταση.

Γιατί η κατάσταση που βρίσκονται οι δρόμοι μας είναι πρωτίστως θέμα πολιτισμού. Γιατί αυτό που ξεχωρίζει μια πόλη που θέλει να λέγεται πολιτισμένη από μια τριτοκοσμική είναι και οι λακκούβες των δρόμων. Γιατί προάγουμε περισσότερο τον πολιτισμό κλείνοντας τις λακκούβες στους δρόμους, από τα ταξίδια στη Γαλλία με τους νικητές της αποκριάς.

Προηγουμενο αρθρο
Μυστική Αποστολή στο Ιόνιο (1944) - Η τύχη της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Λευκάδα για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.