HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας: Πρεμιέρα στην Α1 με Εσπερίδες

Νίκη Λευκάδας: Πρεμιέρα στην Α1 με Εσπερίδες

Τρίτη διαδοχική σεζόν στην Α1 και η πρώτη μας αντίπαλος είναι η ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας που επανήλθε στην κορυφαία κατηγορία μετά από τρία χρόνια και η οποία κατά την προηγούμενη δεκαετία αποτέλεσε τη μεγάλη δύναμη του ελληνικού Μπάσκετ Γυναικών.

Μετά τον αναμενόμενο αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας, η Νίκη Λευκάδας επικεντρώνει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό φέτος στις θέσεις 2-11. Στόχος της ομάδας μας είναι να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, απέναντι στην νέα ομάδα της Luna-Castro που πρόσφατα αποχώρησε από το Σωματείο μας.

«Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι αλλά κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας», δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr ο επικεφαλής προπονητής του Σωματείου Νίκος Δουβίτσας.

Δηλώσεις για την πρεμιέρα της Α1 παραχώρησαν στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube οι αθλήτριες Παναγιώτα Τσαμπούρη και Peyton Whitted.

Προηγουμενο αρθρο
Τηλυκράτης Λευκάδας-Νέος Αμφίλοχος
Επομενο αρθρο
Λάθος Αγγελία Θανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.