HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεκίνησε την Τρίτη η πρώτη ατομική έκθεση του γλύπτη-ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ράπτη

Ξεκίνησε την Τρίτη η πρώτη ατομική έκθεση του γλύπτη-ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ράπτη

Ξεκίνησε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 η πρώτη ατομική έκθεση του γλύπτη-ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ράπτη στην αίθουσα «Θεόδωρος Στάμος», πλατεία Μαρκά στην πόλη της Λευκάδας. Η έκθεση λειτουργεί 10.00 -14.00 το πρωί και 19.00-23.00 το βράδυ.

Εκτίθενται έργα γλυπτικής και ζωγραφικής εμπνευσμένα από τη φύση και δημιουργημένα με διάφορα υλικά: ξύλο, πέτρα, μάρμαρο, κόκκαλο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, η περιοχή στην οποία μεγάλωσε και κατοικεί, δηλαδή οι εκβολές του ποταμού Αχελώου και η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού, υπήρξε η πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες του, καθώς χαρακτηρίζεται από μια άγρια και ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, γεγονός που δικαιολογεί και τον τίτλο της έκθεσης: “WILD WEST GR”, «Άγρια Δύση της Ελλάδας».

Η έκθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και πρωτοτυπία. Αξίζει πραγματικά να την επισκεφθεί κάποιος.

Προηγουμενο αρθρο
Συλλαμβάνοντας πρόσωπα και σκηνές δια φακού Γιάννη Φαλκώνη!
Επομενο αρθρο
Εντυπωσιακό φαινόμενο στο Αιτωλικό: Πέπλο αράχνης «κατάπιε» 300 μέτρα βλάστησης [εικόνες]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.