HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι αδελφές Τσινέκε στην Νίκη Λευκάδας

Οι αδελφές Τσινέκε στην Νίκη Λευκάδας

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλενα Τσινέκε και την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Κατερίνα Τσινέκε για τη σεζόν 2018-19.

«Το γεγονός ότι θα είμαστε πάλι συμπαίκτριες μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς γνωρίζουμε καλά η μια την άλλη μέσα στο γήπεδο και συνεργαζόμαστε εύκολα. Δίνουμε δύναμη η μια στην στην άλλη και όταν βρισκόμαστε στο ίδιο παρκέ νιώθουμε ακόμα πιο δυνατές» δήλωσαν οι 19χρονες δίδυμες γκαρντ στο Γραφείο Τύπου του Σωματείου μας.

Επιπλέον η Έλενα μιλώντας στο nikilefkadaswbc.gr δήλωσε τα εξής:

«Χαρούμενη που θα αγωνιστώ ξανά στην Νίκη Λευκάδας. Οι άνθρωποι μέσα και γύρω από την ομάδα στηρίζουν και βοηθάνε για το καλύτερο της ομάδας η οποία θα συμμετέχει και στο Εurocup τη φετινή σεζόν. Είναι ένας λόγος παραπάνω να δουλέψω και να βοηθήσω στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Εύχομαι με υπομονή, υγεία και σκληρή δουλειά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας»

Η Κατερίνα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Λευκάδα φέτος θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Α1 και αυτό το αποδεικνύει και η συμμετοχή της στο Eurocup. Αυτό είναι κάτι που μου κίνησε ακόμα παραπάνω το ενδιαφέρον να αγωνιστώ εκεί, καθώς θα είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη για εμένα αλλά και μια ευκαιρία να δοκιμάσω ακόμη μια φορά τις δυνάμεις μου και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Εύχομαι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους για την φετινή σεζόν και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται»

Προηγουμενο αρθρο
Η Νίκη Λευκάδας στο FIBA EUROCUP
Επομενο αρθρο
ΚΕΔΕ: Η κυβερνητική αδράνεια οδηγεί σε κλείσιμο μικρούς Δήμους- Λύση τώρα για το Δήμο Μεγανησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.