HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟι εκλογές βλάπτουν την υγεία

Οι εκλογές βλάπτουν την υγεία

Γράφει το «Βήμα» σε χτεσινό του σχόλιο:

Και ξαφνικά η ηγεσία της ΝΔ πληροφορήθηκε από τις… εφημερίδες ότι ο βασικός υποψήφιός της βουλευτής στη (μονοεδρική) Λευκάδα Θ. Σολδάτος δεν θέλει να είναι υποψήφιος. Οι γιατροί, είπε, του συνέστησαν ότι οι εκλογές και γενικά η πολιτική βλάπτουν σοβαρά την υγεία του, μπορεί να του προκαλέσουν βλάβη στην καρδιά. Ο κ. Σολδάτος, ο οποίος είχε στο παρελθόν διαγραφεί από τη ΝΔ αλλά επανήλθε στο «μαντρί», δεν ανακοίνωσε την άρνησή του να είναι υποψήφιος στα κομματικά όργανα, αλλά στις τοπικές εφημερίδες. Η ΝΔ κινητοποιήθηκε και στράφηκε προς τον πρώτο επιλαχόντα να είναι αυτός υποψήφιος. Αλλά ο Ξ. Βεργίνης είναι εν ενεργεία πρόεδρος του ΟΓΑ και έτσι έχει το λεγόμενο ασυμβίβαστο. Τι γίνεται τώρα; Θα μείνει η ΝΔ χωρίς υποψήφιο και μάλιστα σε μονοεδρική περιφέρεια; Στο παρά πέντε βρήκαν μία γυναίκα (από την Τοπική Αυτοδιοίκηση) και την έχρισαν υποψήφια.

Πηγή: www.tovima.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ξαναγύρισαν οι πελεκάνοι στη λιμνοθάλασσα της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Μια πολύ εύκολη υπόθεση αντιμετώπισε χτες η Πυροσβεστική

1 Σχόλιο

  1. ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    3 Ιανουαρίου 2015 at 11:53 — Απάντηση

    Γαιτί δεν ξεμυτάνε τώρα τα γνωστά …φυντάνια της ΝΔ να θέσουν υποψηφιότητα? Και εννοώ εκείνους τους γνωστούς τρείς-τέσσερεις νεομεγαλοπαραααααγοντες, που στις δημοτικές εκλογές στήριξαν την δεύτερη Κυριακή τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν ξεμυτάνε τώρα? Θα τους στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.