HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε ο δρόμος προς την αμμόγλωσσα

Ολοκληρώθηκε ο δρόμος προς την αμμόγλωσσα

Ολοκληρώθηκε σε γενικές γραμμές, ο δρόμος που οδηγεί στην αμμόγλωσσα. Για δεύτερο καλοκαίρι φέτος, λόγω των έργων διάνοιξης και διαπλάτυνσης του διαύλου, ο δρόμος ήταν απαγορευμένος για τον κόσμο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο δρόμος είναι πλέον φαρδύτερος και λείος. Εδώ και μερικές εβδομάδες είναι ανοιχτός για ποδήλατα, μηχανάκια και πεζούς. Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε και το τελευταίο κομμάτι μέχρι την πλωτή γέφυρα.

Σήμερα οι εργασίες της εταιρείας γίνονταν στο χώρο μπροστά από το Κάστρο της Αγίας Μαύρας. Γερανός και μαούνα καθάριζαν τη θάλασσα από λάσπες και άλλα.

img_0283

Οι εργασίες του έργου βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους. Το έργο δημοπρατήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2013 και σύμφωνα με την παράταση που πήρε, πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2016. Ανάδοχος του έργου είναι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 22.300.000 (ποσό με ΦΠΑ) και ο χρόνος υλοποίησης των εργασιών αρχικά ορίστηκε σε 28 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η σχετικές υπογραφές “έπεσαν” στις 6 Σεπτεμβρίου 2013. Το έργο συγχρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΣΠΑ 2007-2013.

Προηγουμενο αρθρο
Παράκτιος καθαρισμός της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ανάμνηση για την θυσία των Βλαχόπουλων στο Κάστρο της Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.