HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΟργή για τους νέους βανδαλισμούς στη ξύλινη Πεζογέφυρα στη Βαγιά

Οργή για τους νέους βανδαλισμούς στη ξύλινη Πεζογέφυρα στη Βαγιά

Σε νέους βανδαλισμούς προχώρησαν άγνωστοι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στη ξύλινη Πεζογέφυρα στη θέση “Βαγιά” στην ΠΕΡΑΤΙΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, οι άγνωστοι για τρίτη συνεχή φορά προκάλεσαν σοβαρές φθορές αφού ξήλωσαν τις σανίδες, ξύλινους πασσάλους και κιγκλιδώματα και τα έκαναν όλα… “Γης Μαδιάμ”.

Με πρωτοφανή μανία οι βάνδαλοι δεν αρκέστηκαν στις φθορές αλλά ξήλωσαν και κατέστρεψαν σχεδόν ολοκληρωτικά την πεζογέφυρα.

Οι κάτοικοι προσθέτουν: «Είμαστε αγανακτισμένοι. Οι ζημιές για ακόμα μια φορά στη Γέφυρα είναι ανυπολόγιστες. Είναι αδιανόητο να καταστρέφεται έτσι η δημοτική περιουσία που εν κατακλείδι είναι περιουσία των δημοτών. Ας έρθει η Αστυνομία και το Λιμενικό να κάνουν αυτοψία στο χώρο για την εύρεση τυχόν στοιχείων που ενδεχομένως οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Δεν πάει άλλο…”.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και δεν ξέρουν τι άλλο τους περιμένει. Η υπόθεση προβληματίζει τους κατοίκους ενώ οι αστυνομικές αρχές καλούνται να εντοπίσουν του δράστες….

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Σχετικά άρθρα:
Η ξύλινη πεζογέφυρα στη Βαγιά βανδαλίστηκε
Η ξύλινη γέφυρα στη Βαγιά επισκευάστηκε μετά τον βανδαλισμό

Προηγουμενο αρθρο
Το Επιμελητήριο Λευκάδας παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Επίσκεψη βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στον Κάλαμο και τον Καστό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.