HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Δήμαρχος Γ. Αποστολάκης μεσολάβησε στην Aegean για το Άκτιο-Αθήνα

Ο Δήμαρχος Γ. Αποστολάκης μεσολάβησε στην Aegean για το Άκτιο-Αθήνα

Ο ενθουσιασμός που επικράτησε την πρώτη μέρα μετά την ανακοίνωση της επίτευξης αεροπορικής σύνδεσης Ακτίου –Αθήνας, έδωσε τη θέση του στο σκεπτικισμό την επόμενη μέρα, όταν οι αναγνώστες είδαν το κόστος του εισιτηρίου.

Η Κατερίνα Χακλιοκούλου εύστοχα σχολίασε: « Τελικα μας δουλεύουν !!!!! Οι πτήσεις ξεκινούν τον Ιούνιο και οι τιμές είναι μη ανταγωνιστικές. Ένα εισιτήριο aller-retour από Κέρκυρα στοιχίζει 75 ευρώ, ενώ από Άκτιο 208 ευρώ. Είμαι σίγουρη ότι η πτήση θα κριθεί …ασύμφορη.» Ενώ ο Χρήστος Μάλφας χαριτολογώντας έγραψε: «Με 208€ το εισιτήριο θα τρέξουμε πατείς με πατώ σε.»

Ενώ λοιπόν το υψηλό κόστος μέχρι στιγμής ήταν ένας σοβαρός παράγοντας προς διερεύνηση, σήμερα διαβάζουμε ότι ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας δήλωσε ότι «κατόπιν ενεργειών του» επετευχθη η συμφωνία με την εταιρία Aegean!
Διαβάστε όλο το άρθρο όπως το δημοσίευσε σήμερα η συντακτική μονάδα του: www.agriniopress.gr

2“Με μεγάλους τίτλους ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας την επανασύνδεση του Ακτίου με την Αθήνα που είχε διακοπεί από το 2009.

Παρότι επιμερίζει την επιτυχία αποκλειστικά στον ίδιο και την εταιρία Aegean, πληροφορίες λένε ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξε ένας δήμαρχος του νομού που ανήκει το Άκτιο (αν το έχει ξεχάσει κανείς), δηλαδή της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι επαφές και οι προσβάσεις του κ. Γ. Αποστολάκη, δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, στη συγκεκριμένη εταιρία λέγεται ότι έχουν μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα πρόκειται για μεγάλη και ελληνική εταιρία που είναι καλό να μπει στο τουριστικό και μεταφορικό «παιχνίδι» της περιοχής, αλλά φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν πάνε πουθενά έτσι για πλάκα.
Καλό, λοιπόν, θα είναι να δούμε πρώτα και τι συμφωνία θα υπάρξει και τι διαβεβαιώσεις θα δοθούν στη εταιρία για να αξίζει το όλο σχέδιο. Και ποιος θα κληθεί να συνδράμει για τις εγγυήσεις που θα χρειαστούν.

Το θέμα για τις όμορες τουριστικές περιοχές αλλά και για την Αιτωλοακαρνανία (όπου, ξαναθυμίζουμε, ανήκει το Άκτιο) δηλαδή, είναι να αξίζει στο τέλος η συμφωνία και όχι στις ανακοινώσεις.”

Προηγουμενο αρθρο
Σε αυτό το Τμήμα του Πανεπιστημίου οι απόφοιτοι δεν μένουν ποτέ χωρίς εργασία
Επομενο αρθρο
Την Κυριακή θα τελεστεί το μνημόσυνο του αείμνηστου Θεμιστοκλή Καρφάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.