HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ Δήμαρχος Λευκάδας και ο Αντιδήμαρχος στην εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2017»

Ο Δήμαρχος Λευκάδας και ο Αντιδήμαρχος στην εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2017»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης παρευρέθηκαν, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 και στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στην εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2017» ως προσκεκλημένοι της διοργανώτριας εταιρείας New Times Publishing, η οποία με τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της αναδεικνύει ζητήματα πολιτικής, οικονομίας, υγείας, επιχειρήσεων, πολιτισμού και τουρισμού.

Στόχος της διοργάνωσης, που τελούσε υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ήταν η ανάδειξη, η παρουσίαση και η απονομή διακρίσεων στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία εμφανίζουν ανοδική πορεία. Εταιρείες που αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η Γ. Γ. του Υπουργείου Ευριδίκη Κουρνέτα, ο Γ. Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας Λόης Λαμπριανίδης, εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, οργανισμοί – φορείς του δημόσιου τομέα, μέσα μαζικής ενημέρωσης και περίπου 400 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων και φορέων.

Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοινώσεις Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Συνεδριάζει την Δευτέρα 10 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.