HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟ Ηλίας Λογοθέτης τραγούδησε, θυμήθηκε, μας γοήτευσε

Ο Ηλίας Λογοθέτης τραγούδησε, θυμήθηκε, μας γοήτευσε

Μια ξεχωριστή από κάθε άποψη εκδήλωση ήταν η χθεσινοβραδινή στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός». «Καθρεφτίσματα εν Λευκάδι» ήταν ο τίτλος. Μια μοναδική συνύπαρξη ποίησης και μουσικής με θέμα τη Λευκάδα.

Μια εξαιρετική δουλειά του Σπύρου Γλένη και ένας μοναδικός, χορταστικός και τόσο δικός μας, Ηλίας Λογοθέτης.

Μας το «όφειλε» και ευχαριστούμε τον μεγάλο καλλιτέχνη Ηλία Λογοθέτη που μας έδωσε τη δυνατότητα να τον απολαύσουμε. Ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του σε άψογη ντοπιολαλιά, λες και δεν έλειψε από τη Λευκάδα ούτε μια μέρα.

Σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις του -κάποιες γνώριμες και οικείες- μας ταξίδεψε σε μονοπάτια από το χτες, παρέα με συντροφιές που άφησαν το αποτύπωμα τους στην μικρή μας πόλη.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Γλένη για την εκπληκτική μουσική δουλειά που μας χάρισε. Ευχαριστούμε τον Ηλία Λογοθέτη για όσα μας έδωσε καθώς και όλους τους συντελεστές μιας καλοδουλεμένης παράστασης.

Συντελεστές: Σπύρος Γλένης, Ηλίας Λογοθέτης, Νίκος Κούρος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Σοφία Βόσσου, Αντώνης Κορωναίος, Ειρήνη Καράγιαννη, Άννα Μελίτη, Μαρία Ζαχαρή, Αγιομαυρίτικη Παρέα.

Οι φωτογραφίες είναι του Θανάση Κατωπόδη -τις επιλέξαμε γιατί είναι κατά πολύ καλύτερες από τις δικές μας- καθώς και το βίντεο.

Προηγουμενο αρθρο
Σοβαρά επεισόδια με τραυματισμό στο Πόρτο Κατσίκι
Επομενο αρθρο
Εορτασμός σύναξης τοπικών Αγίων και υποδοχή τιμίας Κάρας Αγίου Βησσαρίωνος σε Μεγανήσι και Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.