HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ σεβασμός του περιβάλλοντος κύριε δήμαρχε πρέπει να είναι συνυφασμένος με τη συνείδηση μας

Ο σεβασμός του περιβάλλοντος κύριε δήμαρχε πρέπει να είναι συνυφασμένος με τη συνείδηση μας

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός μεγάλου εξελικτικού:< Το διάστημα ζωής του ανθρώπου είναι μικρό για να αντιληφθεί τις αλλαγές που υφίσταται η φύση>.
Εμείς όμως οι άνθρωποι στο μικρό διάστημα ζωής μας μπορούμε να καταστρέφουμε σε ένα Σαββατοκύριακο εξέλιξη εκατομμυρίων χρόνων.
Κύριε δήμαρχε στις παρυφές των αλυκών σε ένα χώρο απείρου κάλους και ότι άλλο το έχετε χαρακτηρίσει δεν μπορούν τα έργα να γίνονται με αυτό τον τρόπο.
Η Λυγιά ένας χώρος με ακτογραμμή πάνω από δυο χιλιόμετρα να καταλήξει μέσα σε λίγα χρόνια σε 600 μέτρα υποτυπώδους παραλίας.
Ο σεβασμός του περιβάλλοντος κύριε δήμαρχε πρέπει να είναι συνυφασμένος με τη συνείδηση μας.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κατουνας και τα μέλη του δεσμεύονται για περαιτέρω ενέργειες.

IMGP2395

IMGP2370

IMGP2374

IMGP2375

IMGP2376

IMGP2390

IMGP2391

IMGP2392

IMGP2393

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθησαν συνολικά (8) άτομα για κλοπές, παράνομη παραμονή στην χώρα και άλλα αδικήματα
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ»

3 Σχόλια

  1. giannis chimonas
    3 Μαρτίου 2015 at 08:37 — Απάντηση

    ο πολιτιστικος συλλογος …καταγγελει..πολιτικα..τον δημαρχο που φτιαχνει ενα δρομο που βουλιαξε επισης διαμαρτυρεται για τον..απειρου καλλους .. σκοτεινο και επικυνδυνο δρομο τον οποιο χρησιμοποιουν οι κατοικκοι και οι τουριστες με κινδυνο της σωματικης τους ακεραιοτητας…επισης ο…πολιτιστικος φωτογραφιζει..αλλα τελειωσε το φιλμ να φωτογραφιση τις πραγματικες ..απειρου..καλλους παρεμβασεις
    στη συνεχεια του δρομου προς το λιμανι της λυγιας…χασατε το δρομο?? δεν μπορειτε να προχωρησετε?? κανει τζιζ??
    καλο σας βραδυ ανυσηχοι πολιτες του πολιτιστικου

    • kωστας
      4 Μαρτίου 2015 at 00:27 — Απάντηση

      ωραια αυτα που λετε αλλα καντε την ιδια βολτα και το καλοκαιρι να μου πειτε πως θα μπορεσετε να περασετε απο το λιμανι το οποιο μετατρεπετε σε ιδιωτικο παρκιν απο τα μαγαζια και αν δεν καθισεις για φαγητο δεν μπορεις να παρκαρεις γιατι σε διωχνουν οι ιδιοκτητες ο πεζοδρομος απο τα πολλα τραπεζια γινετε απροσπελαστος αναγκαζοντας σε να βγεις στο οδοστρωμα μαζι με τα αυτοκινητα χωρις να υπαρχει πεζοδρομειο ποιο κατω βλεπεις ακριβως το ιδιο εργο τραπεζια πανω στον πεζοδρομο πανω στην παραλια δρομος για πεζους πουθενα φωτα δεν λειτουργουν ολη η παραλια γεματι σκουπιδια απο το παρανομο καρναγιο που γινετε το χειμωνα κουτια απο χρωμα μοραυγες διασπαρτα πασαλακια για να δενουν τις βαρκες που στο σκοταδι δεν φαινεται τιποτα οσο για το κεντρικο δρομο αναρχο παρκιν πανω στα πεζοδρομια στον ποδηλατοδρομο μπροστα απο εισοδους οπουδηποτε κατα τα αλλα πολιτισμος αυτα δυστυχως δεν ενοχλουν κανενα

  2. Χωριανος
    2 Μαρτίου 2015 at 23:40 — Απάντηση

    Μάλλον ο Σύλλογος αγνοεί οτι πριν ενα χρονο 200 μετρα πιο περα λογο οτι επεσε οπως σε αυτη εδω τη περίπτωση ο πεζοδρομος φτιάχτηκε. Οπως Επίσης σε όλη τη παραλιακή γραμμή ειναι φτιαγμένος και περιποιημενος ο πεζοδρομος . Μάλλον εκει δε τους ενδοιαφερει λόγο οτι το καλοκαίρι χρησιμοποιούνται απο τις ταβέρνες για να βγάζουν τραρπεζια και κλείνουν το πεζοδρομο, επειδή εδώ δεν έχουμε ταβέρνες δε πρέπει να παμε σπίτια μας ??? Ενα Πυροσβεστικό όχημα πως θα πάει στα σπιτια και στα ξενοδοχεία που βρίσκονται στη περιοχή ??

    Ας κοιταξουν τους παρονομους μολους που εχουν γίνει πλατείες πλεον , τα σκουπίδια που ειναι πεταμενα στο Χωριό και ενα σορο αλλα προβλήματα που τα αποφεύγουν!

    Όλη η οικολογική ευαισθησία εξαντλειται στα 30 αυτα μέτρα ζωτικής σημασίας δρόμου ? ?

    Θέλουμε και τουρισμό τρομαρα μας !!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.