HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λευκάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λευκάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Στις 19 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο <ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ> στη Λευκαδα, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λευκάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην τελετή εχοραστάτησεν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος,ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμόν και ευχές για το νέον έτος.
Επίσης παρευρέθησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση:

Ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς
Ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Λευκάδος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πολίτης Σπυρίδων
Ο κ.Αντιπρόεδρος Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκάδος κ. Γεώργιος Μπουρδάρας
Ο Προσωρινός Αστυ. Δ/ντης Λευκάδος κ.Γαβρίλης Κωνσταντίνος
Ο Αστυν. Υποδιευθυντής κ. Θεοφάνης Σιώζος
Ο Ανθ/πλοίαρχος κ. Σκεπετάρης Πέτρος, Εκπρόσωπος του κ.Λιμενάρχη Λευκάδος
Ο Αρχικελευστής κ. Ευσάθιος Τσαβαλάς, Εκπρόσωπος της κ. Λιεμνάρχη Νυδριού

Ακολούθως έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Στεργίου, ο οποίος είπε τα εξής:

“Σας ευχαριστούμε πολύ που τιμάτε με την παρουσία σας την κοπή της πίτας μας για τον καινούργιο χρόνο. Ευχόμεθα σε όλους σας Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά οικογενειακά.
Οι απόστρατοι Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Λευκάδας & Βόνιτσας, είμεθα σήμερα εδώ για να ανταλλάξουμε ευχές για το νέον έτος αλλά και σκέψεις για τα Αστυνομικά πράγματα όπως εξελίσσονται.
Τα σώματα Ασφαλείας διαχρονικά κι αδιάκοπα αγωνίζονται για την διασφάλιση της Τάξης και ησυχίας των πολιτών και μάλιστα συνχά με κίνδυνο της σωματικής των ακεραιότητας αλλά και της ζωής των ακόμη εκώντες άκοντες αν χρειασθεί..
Φιλοδοξούμε να θερμαίνομε τον ζήλο στο καθήκον των εν ενεργεία συναδέλφων, οι οποίοι μας χαροποιούν τα μέγιστα με τις επιτυχίες τους, στην πάταξη του εγκλήματος όπως και πρόσφατα με την εξάρθρωση σπείρας ληστών-διαρρηκτών-δολοφόνων, συλλαμβάνοντας και παραπέμποντας αρμοδίως τους υπαιτίους μη φειδόμενοι κόπων,μόχθων και κινδύνων.
Ο μεγάλος Συγγραφέας και φιλόσοφος Νίκος Καζαντζάκης έλεγε <αγαπάτε την ευθύνη>, να τολμούμε με ευθύνη στο καθήκον, εγκρατείς , σοβαροί και συνεπείς πράγμα που προυποθέτει κατάρτιση και κρίση, για σωστή απόφαση από υπεύθυνα όργανα κάθε αρμοδιότητας και βαθμίδας.

Η εκπροσώπηση της Πολιτείας σε κάθε μορφή της απαιτείται να εκδηλώνεται από έντιμα, σόβαρα και συνεπή όργανα.
Στους χαλεπούς μας καιρούς που διέρχεται η Πατρίς και σύμπας ο πλανήτητης Γή, ο κόσμος απαιτεί, έχει χρειά, πιο πολλή ζεστασιά, αλληλεγγύη και αγάπη.

Η πνευματική ένδεια υπήρξε προπομπός της οικονομικής που μαστίζει τη χώρα. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων, προυποθέτει την ύπαρξη και παρουσία ζωντανών προτύπων, παράδειγμα-υπόδειγμα χειροπιαστό και όχι μόνο φιλολογικό.

Ο Μεγάλος Ντοστογιέφσκι υπήρξε λάτρης του Χριστιανισμού και του Χριστού, αγαπούμε πολύ την θρησκεία και τον Ιησού μας Χριστό. Οι Κινέζοι αντιληφθέντες την βαρύτητα και ανάγκη του Ελληνοκλασσικού Πολιτισμού, καλούν Έλληνες Πανεπιστημιακούς και διδάσκουν στα σχολεία τους, για να μεταδόσουν ιδέες και αρχές των Αρχαίων Ελληνικών Γραμμάτων και Τεχνών, όντες βέβαιοι για την βαρύτητα και συμβολή αυτών, στην πρόοδο και ανέλιξη της κοινωνίας, την βελτίωση στο πνευματικό υπόβαθρο και δι’ αυτού στην εξέλιξη και προκοπή σε όλες τις μορφές του ανθρώπινου δυναμικού των.

Τα παραπάνω ακριβώς έχουμε ανάγκη κι εμείς, που αν και δικά μας τα περιφρονούμε όταν οι μη Έλληνες ασπάζονται για ανάνηψη ανάταση και πρόοδο όπως και πριν την κρίση ανεβαίνοντας και πάλι ψηλά εκεί που δικαιούμεθα και μας αξίζει,χωρίς εκπτώσεις στην ένδοξη ιστορία μας.

Σας Ευχαριστώ”
Παναγιώτης Στεργίου
Πρόεδρος

Σας Ευχαριστώ”

Προηγουμενο αρθρο
Γεμάτη Κυριακή 19/02/2017 με Φίλανδρο σε Αθήνα και Αγρίνιο
Επομενο αρθρο
Απάντηση Υπουργείου Υποδομών στον βουλευτή Θανάση Καββαδά για οδικά έργα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.