HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠέμπτη διαδοχική νίκη για την Νίκη Λευκάδας

Πέμπτη διαδοχική νίκη για την Νίκη Λευκάδας

ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Πέμπτη διαδοχική νίκη για την Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου μας, η οποία επικράτησε με σκορ 53-63 του Πανιωνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίλωνα.

Η Νίκη Λευκάδας ήταν εξαιρετική ειδικά στα αμυντικά της καθήκοντα έχοντας 11 (!) τάπες και παρά το ντεμαράζ του Πανιωνίου στο τρίτο δεκάλεπτο άντεξε και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. Η ομάδα μας πήρε από την αρχή το προβάδισμα, ξέφυγε δύο φορές με 11 πόντους (17-28 και 38-49), όμως οι «κυανέρυθρες» ισοφάρισαν σε 49-49 στην αρχή της τελευταίας περιόδου. Στη συνέχεια όμως η Νίκη με ψυχραιμία και συγκέντρωση πέτυχε συνεχόμενους πόντους και δεν απειλήθηκε στα τελευταία λεπτά.

Για μια ακόμη φορά τριάντα περίπου Λευκαδίτες δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα υποστηρίζοντας την ομάδα μας!

Δεκάλεπτα: 13-18, 33-38, 47-49, 53-63

Πανιώνιος (Ρουμπελάκης): Καλογήρου, Σπαθάρου, Γκριτζά, Μαγκλάρα 3, Στεφανίδου, Γρηγορίου, Μπρουκ 7, Θεοδωρομανωλάκη 5, Κόρινεκ 20, Τόμπκινς 18

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 8, Παπαμιχαήλ 2, Γουόκερ 19, Μπαλτά 10, Σμιθ 14 (15 ριμπ), Νάιτ 10.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Δουβίτσας: «Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά. Για 35 λεπτά έπαιξαν με συγκέντρωση και πειθαρχία στην άμυνα. Οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμάς όσον αφορά τις προπονήσεις, λόγω των τραυματισμών. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή προπόνηση με τρεις εναντίον τριών ή τέσσερις εναντίον τεσσάρων. Παρόλα αυτά πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ευτυχώς η Σύρρα επανέρχεται τις επόμενες ημέρες. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν»

Τζένα Σμιθ: «Ήταν ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και πάλεψαν για την νίκη. Για εμάς είναι μια πολύ καλή νίκη και όλοι στην ομάδα συνεισέφεραν για αυτό το αποτέλεσμα»

Προηγουμενο αρθρο
Μας πήρε και μας σήκωσε – 70χλμ. την ώρα οι ριπές των ανέμων αυτή τη στιγμή στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Αποκριάτικος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου και Αναγέννησης Τσουκαλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.