HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαναγιώτης Σταύρακας: Ένα μετάλλιο που άργησε αρκετά

Παναγιώτης Σταύρακας: Ένα μετάλλιο που άργησε αρκετά

Ο Παναγιώτης Σταύρακας, αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου, όπως και ο πατέρας του, εκπροσωπώντας το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας, πήρε μέρος στο 57ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (συμμετέχουν και Κύπριοι), στην Αθήνα, στο άλμα σε μήκος.

Κατετάγη τρίτος συνολικά και δεύτερος Έλληνας, ο πρώτος αθλητής ήταν Κύπριος, με επίδοση 6,86 μέτρα. Αν ο αέρας δεν έκανε τα τερτίπια του θα είχε καλύτερη επίδοση και καλύτερη θέση.

Ο Παναγιώτης είναι ένας αθλητής που μέχρι τώρα είχε κατακτήσει πολλές φορές καλές θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα που έφταναν όμως μέχρι σήμερα τη τέταρτη . Εκτός από μήκος έχει ασχοληθεί και με το τριπλούν με αντίστοιχες επιτυχίες. Τα άλματα είναι αγωνίσματα που εκτός από τις δυνατότητες των αθλητών, μεγάλο ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη (αέρας- άκυρα άλματα). Έτσι δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Επίσης αξιοσημείωτο αποτελεί και το γεγονός ότι ασχολήθηκε σοβαρά με το στίβο πριν από τρία χρόνια. Ελπίζουμε στους επόμενους πανελλήνιους αγώνες να έχει και τη τύχη με το μέρος του, γιατί τις δυνατότητες τις έχει, και να κερδίσει τη πρωτιά.

21

Πολλά συγχαρητήρια από το Σύλλογό του και το σχολείο του, στον ίδιο και στον πατέρα του, που τα τελευταία δύο χρόνια είναι και προπονητής του.

Ο Παναγιώτης θα κάνει μήκος, όπως κάθε χρόνο, στους Ιόνιους αγώνες, το Σάββατο στις 10/5, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Θα είμαστε όλοι εκεί για να τον χειροκροτήσουμε όπως επίσης και τους υπόλοιπους αθλητές που θα λάβουν μερος.

Προηγουμενο αρθρο
Εφτά γαλάζιες σημαίες για τις ακτές της Λευκάδας και μια για τη μαρίνα
Επομενο αρθρο
Ποιοτικός τουρισμός: Η καραμέλα των εκλογών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.