HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠεριοδείες Κ.Ο. Λευκάδας ΚΚΕ

Περιοδείες Κ.Ο. Λευκάδας ΚΚΕ

Με σύνθημα «Όχι στην πρόταση των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ. Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία», οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν πολιτικές συγκεντρώσεις και περιοδείες σε όλο το νομό.

Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ καλούν το λαό να απορρίψει το ψευτοδίλημμα της συγκυβέρνησης, που και οι δυο απαντήσεις του οδηγούν σε 3ο μνημόνιο. Να διαλέξει το δρόμο της απόρριψης των εκβιασμών, να ακυρώσει στην πράξη την προσπάθεια στοίχισης πίσω από μέτρα – καρμανιόλα για να ανακάμψει το κεφάλαιο.

Τώρα, χωρίς να χαθεί λεπτό, πρέπει να οργανωθεί η πάλη μέσα από τα σωματεία ώστε κανένας εργάτης να μην είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοσία που έχει ξεσαλώσει με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Οι κομμουνιστές πρωτοστατούν ενάντια στις απολύσεις, στις καθυστερήσεις πληρωμών, στις «αναγκαστικές» και απλήρωτες άδειες.
Το δίλημμα για το λαό είναι ένα: Ή θα γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, με ισχυρό ΚΚΕ ή τα επόμενα χρόνια θα μετρήσει νέες απογοητεύσεις και νέες απώλειες. Στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ την ερχόμενη Κυριακή, ο λαός να πει το δικό του «ναι» στην αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον ίδιο κυρίαρχο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: Κάβαλος, Λαζαράτα, Εξάνθεια, Νυδρί
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ: Καρυώτες, Λυγιά, Πόρος, Φτερνό, Σύβοτα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ: Καλαμίτσι, Τσουκαλάδες, Νικιάνα, Σύβρος, Βασιλική, Αγ. Πέτρος
Κάθε πρωί θα πραγματοποιούνται περιοδείες στους χώρους δουλειάς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και κάθε απόγευμα στις γειτονιές της πόλης.

Προηγουμενο αρθρο
Συνεργασία Επιμελητηρίου Λευκάδας με Αττικό Κολλέγιο
Επομενο αρθρο
Δελτιο τυπου Επιτροπής Λευκάδας Υπέρ του ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.