HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠικρή ήττα για τη Δόξα Λευκάδας

Πικρή ήττα για τη Δόξα Λευκάδας

Δεν τα κατάφερε η Δόξα απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο σημερινό (11/2), αγώνα στο κλειστό γήπεδο της Λευκάδας και τελικά ηττήθηκε με σκορ 65-69.

Ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ κρίσιμος για το μέλλον της τοπικής ομάδας στην Α1 κατηγορία. Έπρεπε πρώτα να πάρει την νίκη και αν ήταν δυνατόν να καλύψει και την διάφορα των 3 πόντων του αγώνα στην Αμαλιάδα στον πρώτο γύρο.

Το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια αποδείχτηκε ντρέμπυ. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με την πρωτοπορία να αλλάζει χέρια συνεχώς. Η Δόξα πήρε δυο φορές διαφορά 7 πόντων, η οποία εξανεμίστηκε σε δευτερόλεπτα από λάθος επιλογές. Στο καθοριστικό 4ο δεκάλεπτο οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση από πλευράς Δόξας αλλά και η λάθος αμυντική λειτουργία της ομάδας, επέτρεψαν τελικά στο Κόροιβο να αποδράσει από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνα.

Τώρα η Δόξα βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη τον τοίχο, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Δεκάλεπτα: 18-15, 36-35, 53-52, 65-69.

Δόξα Λευκάδας (Μαρκόπουλος): Σκοτ 16 (2), Άμποτ 6, Ντόμπλας 7, Ρόμπινσον 10 (2), Χάρις 10 (2), Ψαθάς, Τσαλδάρης 5 (1), Μάρας 11.
Κόροιβος (Καλαμπάκος): Μιλουτίνοβιτς 19 (1), Σταρκτς 7, Μιχάλογλου, Σπυριδωνίδης 4, Γκότσερ 17 (3), Σαχπατζίδης, Χατζηνικόλας, Πόλαρντ 4, Χολ 18 .

Προηγουμενο αρθρο
Το συνηθισμένο bullying: η συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή
Επομενο αρθρο
Ψηφίστηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής της ΠΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.