HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠνιγμός γυναίκας δίπλα στην πλωτή γέφυρα της Λευκάδας

Πνιγμός γυναίκας δίπλα στην πλωτή γέφυρα της Λευκάδας

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 6 Μαΐου, αυτοκίνητο που ερχόταν από τη Γύρα με κατεύθυνση την πόλη της Λευκάδας, για άγνωστο λόγο βρέθηκε στη θάλασσα. Κατά την πτώση του πέρασε πάνω από μια βάρκα που είναι δεμένη στην περιοχή. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δυο αλλοδαποί. Ο άνδρας κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο σώος. Δεν έγινε το ίδιο και με την άτυχη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε από δύτη νεκρή. Επί τόπου έφτασε η Πυροσβεστική, το Λιμενικό και η Αστυνομία. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Ακολουθει το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ οχήματος με δύο (02) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή πλησίον πλωτής γέφυρας “ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ” Ν.Π. 26 στην είσοδο ν. Λευκάδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. οχήματος, ένας 28χρονος αλλοδαπός, εξήλθε με ίδιες δυνάμεις και έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Στη συνέχεια με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της η 36χρονη αλλοδαπή συνοδηγός και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ελλιμενιζόμενο Ε/Π-Α/Κ “ΙΩΑΝΝΑ” Λ.Λ. 2158, ενώ το Ι.Χ. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Προηγουμενο αρθρο
Θα λειτουργήσει σύντομα το καφέ-εστιατόριο «Βιβλιοθήκη»!
Επομενο αρθρο
Η Μπαντίνα του Μουσικού σχολείου Λευκάδας στο 4ο διεθνές φεστιβάλ Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.